Znate li zašto su vam gotovo svi frendovi na Fejsu postali likovi iz crtića?

Facebook
..., a potom ste otkrili da ste u braku s Aladinom te da vas ljubavnik Superman vara s Malom sirenom. Za sve one koji se pitaju zašto im gotovo svi frendovi na Fejsu postali likovi iz crtića, evo i odgovora: Riječ je o tjednu prisjećanja na djetinjstvo! Ova nesvakidašnja Facebook akcija traje od 14. do 21. studenog, a cilj joj je da u jednom trenutku sve fotografije ljudi na njihovim profilima budu zamijenjene fotografijama likova iz crtića, piše index.hr.

Iako je teško povjerovati da će se do nedjelje akciji priključiti svi korisnici Facebooka, kojih je više od 500 milijuna, dosad je mnogo onih koji su vlastitu fotografiju zamijenili fotografijom svog omiljenog lika iz crtića te na svom profilu objavili poruku sljedećeg sadržaja: "Od 14. do 21. studenog stavite kao svoju profil fotografiju sliku svog omiljenog lika iz crtića. Svrha ove igre je na nekoliko dana ukloniti ljudska lica s Facebooka i prisjetiti se djetinjstva".

Prva, originalna poruka, kojom je potaknuta ova igra bila je napisana na grčkom, a iz Grčke i sa Cipra munjevito se proširila diljem svijeta.