Ženska farma: Muža djelila sa šest žena

Tracey Sharp (46) iz Velike Britanije godinama je živjela u braku s rabinom Phillipom Sharpom, radila je na obiteljskoj farmi te ga je "dijelila" s njegovih šest ostalih žena. Ističe kako je mislila kako joj to neće smetati, ali nakon godina izolacije, ljubomore i usamljenosti nije više izdržala te je smogla hrabrosti i ostavila supruga.

Sada, dvije godine nakon svega, Tracey je ispričala "mračnu" stranu braka u poligamiji.

Sve žene su ga trebale tretirati kao kralja

Žena je rekla kako su se Sharpove supruge cijelo vrijeme svađale, radile su na farmi šest dana u tjednu za što bi dobile tek 270 kuna, dok su njega trebale tretirati kao kralja. Tracey je Sharpa upoznala 1998. godine u Sussexu, nedugo nakon što se rastala od svog bivšeg supruga, oca njenog sina (14).

Bog mu je rekao da mora imati nekoliko supruga?

Rabin je u to vrijeme tvrdio kako mu se obratio Bog te mu je rekao da je on kralj te da mora imati nekoliko zakonitih supruga. Rastao se od svoje dugogodišnje supruge Judith, a 2001. godine su se on i Tracey vjenčali.

Tijekom narednih nekoliko godina vjenčao se i s Hannah, Vreni, Margo, Chava i Karyn. Sa svojih sedam supruga ima 12 djece, piše Daily Mail. Sve žene su uzele njegovo prezime, a živjele su na različitim krajevima njegove farme.

'Vjerovala sam u njegov poziv'

Tracey je ispričala kako ima dvoje djece sa Sharpom, a tijekom njene prve trudnoće on je bio veoma blizak s njom, zbog čega su ostale bile ljubomorne.

- Zaljubila sam se u njega te sam vjerovala u njegov poziv - kaže Tracey.

Dodaje kako je sve bilo dobro dok nije shvatila da svog supruga zaista dijeli sa šest drugih žena. Kaže kako su tijekom godina sve žene postajale sve ljubomornije jedna na drugu.

Sharp im je čitavo vrijeme objašnjavao kako je muškarac "glava obitelji" te da ga sve žene moraju slušati.

Nije bila u kontaktu s drugim suprugama

Tracey kaže kako je bila nesretna godinama, ali nije ga imala hrabrosti ostaviti. Bojala se kako se neće više moći uklopiti u "vanjski" svijet, a s ostalim Sharpovim suprugama nije bila u kontaktu.

Tek 2010. godine mu se suprotstavila, te ga je ostavila. Kaže kako ona i njena djeca nikada nisu bili sretniji.