Ženama su prijateljičine kuće prljavije od njihovih

...od njihovih, pokazalo je istraživanje britanske tvrtke Betta Living na više od 2000 žena.
U njemu su ispitanice priznale kako smatraju da je bliskim ljudima u njihovom životu pod hitno potrebno generalno pospremanje u kući, a i opterećene su time i kako će se njihov dom drugima činiti, piše Daily Mail.

Čistoću u tuđem domu žene ocjenjuju prema količini prašine na policama, ali i navirivanjem iza kauča ako nisu u prostoriji, kao i promatranjem poda te sanitarija u kupaonici.
Prljave tajne

Na ocjenjivanje drugih te njihove čistoće i urednosti žene najčešće navode njihove nesigurnosti, a većina žena priznaje kako veće predmete u kući uopće ne pomiču kako bi počistile ispod njih. Pećnica je jedna od najčešćih prljavih tajni, a 74 posto žena pere je tek jednom na godinu.

- Žene smatraju da su muškarci natjecateljskog duha u sportu, no činjenica je da oni nisu ništa naspram žena koje potajno ogovaraju druge i govore kako im je dom prljav - zaključila je glasnogovornica Betta Livinga, Barry Rourke.

Nedavno je istraživanje pokazalo da su debljina, prljavština u domu te lijeni muževi top tri faktora koji uzrujavaju žene u svakodnevnom životu.