Zeleni dan - Boranka Makarska!

zeleni dan, Makarska

SUBOTA 30.11.2019 g, Crveni križ Makarska Vas poziva na akciju Zeleni dan - Boranka Makarska!

Plan i program akcije :
OKUPLJANJE - U vremenu od 9-11h , na STANICI ZA TEHNIČKI PREGLED VOZILA, gdje će Vas dočekati volonteri CK Makarska sa : hranom, pićem, popisom i uputama.

ODLAZAK - do Glavnog šatora, gdje će Vas čekati stručna ekipa koja će Vam dati svu opremu i potrebno znanje za ovu akciju te Vas uputiti.

TRAJANJE AKCIJE - OVO NIJE NATJECANJE - obzirom na iskustva koja smo imali na nekim drugim opožarenim područjima - skrećemo pozornost da nije bitna brzina već kvaliteta posađenih sadnica i druženje u prirodi.

MJESTO SADNJE - Poluotok Osejava - od Hotela Jadran prema Makarskoj

KRAJ AKCIJE - Kada se posade sve sadnice, povratak je u veliki šator gdje je potrebno vratiti alat i prazan kontejner te UZETI ZASLUŽENI POKLON od ekipe Boranke.hr koja ga je ovim putem osigurala.

Organizator : Gradsko društvo Crvenog križa Makarska
Partneri : Srednja škola fra Andrije Kačića Miošića, Srednja strukovna škola, Šumarija Makarska i Boranka - Savez izviđača Hrvatske

Sudionici : UZOR Osejava, Posejdon Split (izviđači), DVD Makarska, DVD Tučepi, Udruga Kredenca Tučepi, Hitna medicinska pomoć Makarska, HGSS Makarska, @MNK Agrohortus, Autoškola Braco Company , ..... i popis se iz dana u dan širi ...

Hvala svim prijateljima šuma i prirode na odazivu !