Zbog prekinutog zračnog prometa par obavio vjenčanje uz pomoć Skypea

Australsko-britanski par mladenaca, zarobljen u Dubaiju zbog blokade zračnog prometa u Europi, preko interneta se vjenčao pred matičarom u Londonu te sudjelovao u proslavi priređenoj za obitelj i prijatelje.

Sean Murtagh, 24-godišnji Londončanin, i njegova australska supruga, 30-godišnja Natalie, vjenčali su se u ožujku u Australiji, ali su za prijatelje i roditelje organizirali civilno vjenčanje i proslavu pira ove subote u Londonu. Problem je nastao kad je u četvrtak paraliziran zračni promet u Europi zbog oblaka vulkanskog pepela s Islanda te su mladenci ostali blokirani u Dubaiju gdje su presjedali.

Osoblje hotela u zračnoj luci, gdje je smješten mladi par, pomoglo im je da ne propuste svoje londonsko vjenčanje i prateću proslavu.

"Ukrasili su predvorje hotela. Napravili su nam tortu i postavili laptop sa Skypeom i projektorom. Nevjerojatno što su učinili za nas", izjavio je mladenac koji je posudio i odijelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sklopila sam mnoge brakove, ali nijedan kao ovaj. Bilo je genijalno. Kao bilo koje drugo vjenčanje, osim što mladenci nisu bili prisutni", izjavila je Caroline Black koja je vodila ceremoniju s druge strane web kamere.

hina