FOTO  Zavirite u jedinstveni svijet nakita mostarke Matee Jurić

Matea Jurić, nakit
Matea se izradom modnog accessoriesa bavi nešto više od godinu dana, ali se intenzivnije počela baviti prije pola godine te kaže kako se to postupno pretvara u pravi mali posao.

U tim početcima prvenstveno, Matea je izrađivala dream catcher ogrlice i boohoo stil, no danas se prilagođava djevojkama te izrađuje nakit po želji i ukusu, uglavnom je riječ od elegantnim naušnicama za razne prigode.

Ova vrijedna 17-godišnjakinja smatra da u trgovinama sve djevojke ne mogu pronaći odgovarajuć accessary za sebe, što je i ponukalo za samu izradu.

Već duže vrijeme imam ideju i želju da djevojkama približim ručno rađen nakit koji je lako dostupan, moderan i po njihovim ukusima, ističe Matea u razgovoru za moja.ba.

Mlada kreativka se i u skorijoj budućnosti planira baviti izradom rukotvorina, no otkriva kako i sama ne zna što će novo sutra izrađivati.

Na pitanje od kuda joj ideja za bavljenjem ručnim radom rekla je kako mnoštvo ideja pronalazi preko Interneta, no uglavnom za svu motivaciju je zaslužna njena kreativna obitelj.

Internet nam nudi mnogo ideja, ali najviše je zaslužna moja obitelj koja je sama po sebi kreativna. Tu sam naučila sve tajne zanata. U obitelji se svi bavimo rukotvorinama, sve je počelo od moje mame koja izrađuje predmete za kuću pod imenom iCreative. Tu sam dobila ideju za naziv svoje linije nakita iCreative accessorize.

Ako želite doći do ovih kreacija, Mateu možete kontaktirati preko njezine Facebook stranice

moja.ba