Žene i spol! 3 horoskopska znaka koja nose titulu najboljih bračnih partnerica

horoskop, starenje, mršavljenje, horoskop, seks, horoskop, horoskop, znakovi, mržnja, horoskop, znak, veza, horoskop, seks, seks, horoskop, poze, bosanski horoskop, horoskop, znakovi, seks, datum, rođenje, znak, horoskop, pokloni, Božić, horoskopski znakovi, horoskop, Jarac, horoskopski znakovi, najpametniji, horoskop, horoskopski znakovi, horoskop, horoskopski znakovi, mane, horoskopski znakovi, bračni partner, ljubavni horoskop, 2019. godina

1. RAK

Račica ne zna voljeti polovično i gaji intenzivne osjećaje prema svom partneru. Nema toga što neće napraviti za muškarca kojeg voli i njezina ljubav je bezuvjetna. Partnerova sreća važna joj je u svakom trenutku.

Ponekad je sklona dramatiziranju zbog trivijalnih stvari, ali to nije ništa naspram ljubavi koju želi dati. Privlači je ideja toplog obiteljskog doma u kojem važnu ulogu ima i dobra hrana.

Račica je najčešće velika zaljubljenica u hranu, sjajno kuha i posebno voli kuhati za druge. Bit će posvećena majka kojoj su djeca uvijek na prvom mjestu, a od muškarca svog života očekuje samo ljubav i iskrenost. Provjerite koji su horoskopski znakovi najbolji ljubavni parovi.

2. OVAN

Muškarci jednostavno padaju na koljena pred temperamentnom, neustrašivom i odvažnom ovnicom. Jaka je, a upravo je to čini sjajnom životnom partnericom. Najviše se sviđa muškarcima koji obožavaju snažne i hrabre žene.

Ona je uvijek spremna na kompromis, puno daje, ali isto tako puno očekuje od partnera koji uz nju često postaje odgovorniji i zahvaljujući njezinoj potpori osjeća se sposobnim ostvariti sve što zamisli.

S obje noge čvrsto stoji na zemlji, realna je u ljubavi i teško ju je osvojiti. Muškarac kojem to uspije može biti siguran da je uistinu zaljubljena u njega. Stroga je majka, a svojim odgojnim metodama djecu pretvara u pobjednike i vođe. Od partnera očekuje jak karakter i odlučnost. Saznajte kako svaki horoskopski znak iskazuje ljubavni interes.

3. LAV

Ponosna i strastvena lavica uz sebe treba partnera koji joj u svemu može parirati, a pogotovo u snazi. Ona ne pada na bilo kakve muškarce i ne treba se previše truditi oko zavođenja - sve ih privlači njezin urođeni šarm.

Možda je ponekad jako fokusirana na samu sebe, ali ona je prije svega odana partnerica koja voli potpuno nesebično. Borit će se za sebe i partnera baš kao prava lavica, a jednako zaštitnički nastrojena bit će i prema svojoj djeci.

zadovoljna.hr