VINKO ĆEMERAŠ "Ja bih samo pozdravio Čapljinu i pjevam u finalu hrvatsku pjesmu"

The Voice , Darija Ramljak, Josip Palameta, Vinko Ćemeraš, The Voice , nastupi, pjesme, Darija Ramljak, Vinko Ćemeraš, Vinko Ćemeraš, The Voice , Vinko Ćemeraš
Dario Njavro/HRT
Održana je polufinalna večer glazbenog showa The Voice, a od hercegovačkih kandidata u finale showa je prošao Vinko Ćemeraš koji je izveo pjesmu ''Nothing compare 2 U'' od Sinead O'Connor. Njegov mentor, Gobac je kratko poručio Čapljincu: "Što da kažem. Vinko je jedan stabilni spol. Kao i uvijek - bravo."
 
 

Darija Ramljak iz Međugorja otvorila je polufinalnu večer izvedbom Oliverove pjesme "Nocturno", ali nije prošla u daljnji krug natjecanja. Darijina mentorica, Vanna je nakon izvedbe rekla Dariji kako će se ona itekako slušati.

Sadržaj se učitava...

Odluku o prolasku tijekom polufinalne večeri donosila je isključivo publika svojim glasovima, a osim Vinka koji je u timu Gobac dalje su prošli Bernarda Bobovečki s pjesmom 'Jolene' , dok je u timu Vanna zahvaljujući publici prošao Filip Rudan koji je otpjevao "Sign of the times'' Harry Stylesa. Zadnji su nastupili natjecatelji iz Massimovog tima, a dalje je prošla Albina Grčić s pjesmom "Fix you" benda Coldplay.

Vinko Ćemeraš je na kraju polufinalne večeri u razgovoru sa voditeljicom Ivom Šulentić izjavio kako će u finalu pjevati pjesmu na hrvatskom jeziku. "Ja bi samo pozdravio Čapljinu i pjevam u finalu hrvatsku pjesmu."

 "Vinko će prvi put pjevati hrvatsku pjesmu, pa da čujemo i Vinkeca na hrvatskom", zaključio je Gobac.

Sadržaj se učitava...