Urban & 4, Psihomodo Pop, Edo Maajka i drugi na Evergreen festu u Čitluku

Evergreen fest, Čitluk, koncerti, Psihomodo Pop, Edo Maajka,  Damir Urban, Hercegovina

Ovogodišnji Evergreen fest, na kojem će se kroz 20 večeri uz mnoštvo koncerata, kulturnih i umjetničkih događanja održati i dva velika Open-air koncerta, na kojima će, među ostalima, nastupiti Urban & 4, Zdenka Kovačiček, Psihomodo pop i Edo Maajka, održat će se od 6. do 26. kolovoza u Čitluku.

Prva dva dana Evergreen Festa obilježit će nastupi DJ Dame, koji večeras otvara festival, te DJ Ćavare koji će publiku zabavljati u srijedu.

Festivalske ulaznice po promo cijeni od 15,00 KM mogu se nabaviti u caffe baru Evergreen-Grin Čitluk do isteka zaliha.

Kao vrhunac festivala na pomoćnom igralištu stadiona "Bare" održat će se i dvije velike Open-air koncertne noći gdje će osim raznovrsnog zabavnog sadržaja i kreativnih radionica za djecu nastupiti i popularna glazbena imena.

Prvi Open-air koncert održat će se u četvrtak, 8. kolovoza, na stadionu Bare u Čitluku, a na njemu nastupaju grupa Nešto Između, Zdenka Kovačiček te Urban & 4.

Dan kasnije, u petak, 9. kolovoza, publiku će na istom mjestu zabavljati The Gamblers, Psihomodo Pop i reper Edo Maajka, a osim navedenih koncerata, posjetitelji će moći uživati i u nastupima brojnih drugih izvođača poput Meritasa, grupe M.O.R.T., Anarhiva i drugih, ali i u večeri poezije s Martinom Mlinarević Sopta, kao i u izložbi slobodnih umjetnika.

Evergreen Fest je inicijativa koja je pokrenuta entuzijazmom i željom da se stvori uspješan projekt koji će ojačati kulturnu i glazbenu ponudu kako na lokalnoj, tako i na razini čitave Bosne i Hercegovine.

(fena)