U Mostaru sve spremno za doček Nove godine

Dubrovačke ljetne igre vatromet
Dubrovačke ljetne igre vatromet

"Večeras nastupa Zoster, sutra Letu štuke, prekosutra Elemental. Potom slijedi jedan dan predviđen samo za DJ-eve. To su DJ Olderic, koji nam dolazi iz Italije, iz Venezije, potom DJ Roof AW, zatim Forniva i Nedim Live Act, a nakon toga slijedi naravno doček Nove godine sa Zabranjenim pušenjem i S.A.R.S.-om, i tu su još također i DJ Collective Roof AW i Dobre vibracije", rekao to Josip Blažević, član organizacijskog tima, na konferenciji za medije održanoj povodom dočeka na otvorenom.

Prva četiri dana koncerti će bit održani na pozornici postavljenoj na Šetalištu Nikole Šubića Zrinjskog, dok će se veliki novogodišnji koncert održati na platou iza Gimnazije Mostar.

Na konferenciji za medije prikazan je i video-link za glavnim izvođačima 31. prosinca, Zabranjenim pušenjem i grupom S.A.R.S.

"Draga raja, nismo ni oteti, nismo ni prokleti. Danas nismo na ovoj pressici, jer smo u dalekom Tolminu, u Sloveniji. Sve vas pozdravljam i pozivam vas na veliki novogodišnji koncert u Mostaru trideset i prvog", poručio je preko video-linka Sejo Sexon, frontmen Zabranjenog pušenja.