FOTO/VIDEO  Trogodišnja djevojčica očarala pjesmom o Isusu

Trogodišnja djevojčica očarala pjesmom o Isusu

Postoji li išta ljepše i slađe od čistog svjedočanstva koje dolazi iz srca malenog djeteta? Upravo to se očituje u videu trogodišnje Claire Ryann iz Utaha koja je pjevajući o Isusu podijelila sa svijetom njeno nježno svjedočanstvo o Isusu koji ju toliko voli da je predao svoj život za nju.

Malena Claire oduševila je svijet svojim izvedbama, a za sve je zaslužan njezin otac Dave koji piše glazbu za reklame i filmove, te je jednom prilikom ispričao kako je s Claireine tri godine shvatio da ona ima poseban talent: "Prije nekoliko mjeseci dok je Claire imala tri godine ja sam plaćao hotel, a kad sam se okrenuo Claire je pjevala Disneyevu Little Mermaid u predvorju. Svi su izvadili svoje telefone i snimali ju. Nisam znao tada da ima takvu memoriju da može zapamtiti sve riječi. "Njezin prvi videozapis zaradio više od 8 milijuna prikaza na You Tubeu. I Claire je tako počela svoju avanturu s milijunima obožavatelja i ocem koji s njom svira i za nju stvara video spotove. No, jedna je pjesma posebno dirnula ljude u srce. Tu pjesmu otpjevala joj je prvi put njezina baka. Clairein otac svjedoči da otkada je čula pjesmu koja se zove Gethsemane da ju danima nije prestajala pjevati, pjevala ju je non-stop, posebno prije spavanja."

‘Predivno svjedočanstvo donijela je u našu kuću pjevajući nam ovu pjesmu', rekao je otac koji joj je snimio spot isprepleten Biblijskim scenama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj spot pogledan je više od 7 milijuna puta te su mnogi ljudi baš duboko dirnuti u srce, čak i oni koji nisu kršćani!

Izvor: dnevno.hr