Trebinjce će u novu godinu uvesti Dženan Lončarević

trebinje šetnica

Tri termina

U gradu se uveliko osjeća praznična atmosfera, a šetalište u Dučićevoj ulici odnedavno krasi i veliki svijetleći poklon-paket.

Prema riječima Marka Radića, direktora Turističke organizacije grada Trebinja, u Dučićevoj ulici bit će organizirana manifestacija "Vikend dani", koja će se održati u tri termina: 29., 30. i 31. prosinca ove godine, 4. i 5. siječanj te 12. i 13. siječanj naredne godine, a bit će postavljene i promotivne kućice.

- Koncept manifestacije zamišljen je tako da se posjetiocima u okviru šest promotivno-izložbenih kućica ponudi različit asortiman jela i pića, od zanatskog piva, vina i rakije do roštilja i raznih poslastica - pojasnio je Radić.

Dodao je da je i ove godine planiran doček Nove godine za najmlađe, koji počinje 31. prosinca u 12 sati.

- Trebinjce će u novu godinu koncertom na otvorenom uvesti regionalna pop zvijezda Dženan Lončarević. Koncert počinje u 21.30 sati - istaknuo je Radić.

Rezervacije u kafićima

Za sve one koji više vole atmosferu restorana i kafića, pobrinuli su se brojni ugostitelji. Kako smo saznali, u pojedinim ugostiteljskim objektima rezervacije su već rasprodate, a cijene se kreću od besplatnog ulaza uz rezervaciju do 90 KM, piše Dnevni avaz.

Izbor najljepše dekoracije

Grad Trebinje objavio je prvi put javni poziv za izbor najljepše dekorirane fasade stambenih zgrada i kuća, stambenih i poslovnih objekata, kao i za najljepše ukrašenu terasu u duhu predstojećih novogodišnjih i božićnih blagdana. Za one koji pokažu najviše mašte, osigurane su i vrijedne nagrade.