Trajekt klub Mostar organizira krstarenje ulicama Mostara

Na obalama grada Mostara svoje su mjesto pod suncem pronašle stotine civilizacija i naroda, i zatim se stopile u šarenilo naroda i običaja. Vama se stoga pruža prigoda da po odličnoj cijeni koju nudi Trajek klub Mostar krenete putovima starih trgovaca i švercera devizma i otkrijete ono najbolje od Mostara. Na našem prekrasnom trajektu Mc Mostarac Polo krstarit ćete dva dana i dvije noći u pratnji najdražih osoba i upoznati se s ljepotama prometnica Mostara. Naši djelatnici će vam biti na raspolaganju tijekom cijelog krstarenja, a obavezno ponesite svoje foto aparate da možete ovjekovečiti vodopade koji se slijevaju niz Bijeli Brijeg, poplave Bulevara, i plimu kod tržnog centra Piramida.

Za vrhunsku hranu tijekom krstarenja  pobrinut će se vrhunski kuhari, koji će vam pripremati pet obroka dnevno kako bi što lakše probavili  krstarenje. U svakom gradskom pristaništvu gdje naš trajekt pristanete mogući su i brojni izleti od kojih izvajamo:

-Posjet staklenoj banci

-Povijesni sat na mjestu gdje je nekada bio Hotel Mostar

-Koncert grupe Mostraske kiše na Španjolskom trgu (predgrupa Mostarska poplava).

Osim toga u cijenu krstarenja uračunata je posjeta i 8. čudu svijeta, a to je sportska dvorana koje se gradi trideset godina, a tek je izašla iz podruma.

Na samom brodu također ćete moći  uživati u bezbrižnim wellness i spa trenucima u sauni, solariju, masažama, hidromasažnim kadama, jacuzziju i besplatnim internetom. U našoj kino dvorani će se prikazati slijedeći filmovi:

-Odnijela nas poplava

-Svi naši šahtovi

-U vodi do grla

-Ko pliva zlo ne misli

-Pirati sa Mostarskih ulica

Požurite broj mjesta je ograničen.

Plaćanje je moguće u ratama. Važna napomena: Molimo naše putnike da ni u kojem slučaju nikome u Mostaru ne pristanu biti žiranti za kredit.

Vaš Trajek klub Mostar

P.S. Svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima je slučajna

hercegovina.info