THOMPSONOVI OBOŽAVATELJI: Zahtijevaju od predsjednice i Predsjednika Vlade RH da se javno očituju

...i Ministra vanjskih poslova Republike Hrvatske na javno očitovanje."

Početak je to statusa objavljenog na službenim Facebook stranicama Marka Perkovića Thompsona kojim se od navedenih traži da odgovore na pitanje, smatraju li je li Thompson fašist, a njegovi obožavatelji huligani,

"Poštovani,

slijedom nedavnih aktivnosti od strane austrijskih i slovenskih vlasti te tvrdnjama tih institucija kao i nekih Hrvatskih medija da je Marko Perković Thompson fašist, a njegovi obožavatelji huligani, nas preko 230 000 od Vas zahtijevamo jasne odgovore.

1. Smatra li Hrvatska država Marka Perkovića Thompsona fašistom koji sije mržnju?

2. Ima li država Hrvatska ikakav dokument od bilo koje strane države da je državljaninu Republike Hrvatske Marku Perkoviću Thompsonu zabranjen rad u bilo kojoj državi Europske Unije?

3. Hoće li Hrvatski veleposlanici i konzuli i dalje šutjeti i ništa ne poduzimati ako je našim državljanima zakinuto pravo rada u Europi?

4. Jesu li uopće išta poduzeli Hrvatski veleposlanici i konzuli po pitanju nezakonitih radnji prema Hrvatskom državljaninu Marku Perkoviću Thompsonu po državama Europske Unije?

5. Na kojim su koncertima obožavatelji Marka Perkovića Thompsona radili kaznena djela ili bilo koga ugrozili?

I na kraju, molimo Vas da nam javno odgovorite jesmo li mi slobodni ljudi u Europskoj Uniji ili su Marko Perković Thompson i njegovi obožavatelji zabranjeni?

S poštovanjem,
nas preko 230 000 obožavatelja glazbe Marka Perkovića Thompsona

Uredništvo fan stranica Marka Perkovića Thompsona", navodi se u statusu.