Thompsonov koncert u Mostaru pomaknut za 15. rujna u 20 sati

Organizator koncerta ovim se putem ispričava vjernoj publici i ujedno vas obavještava da sve dosada kupljene ulaznice vrijede i za novi termin.

Koncert u Mostaru dio je velike turneje „Ora et labora"koja je započela poljudskim spektaklom i koja je dosada pokazala veliko zanimanje Thompsonove publike diljem Hrvatske. No kako na koncertnoj karti turneje Bosna i Hercegovina ima svoje nezaobilazno mjesto, tako će nakon Orašja priliku za uživanje u koncertu imati i Thompsonovi brojni obožavatelji u Mostaru i cijeloj Hercegovini.

Ono što ovaj veliki događaj jamči svojoj vjernoj publici glazbeni je spektakl visoke produkcije. Repertoar sastavljen od pjesama s novoga albuma koji je izvrsno prihvaćen i koji je najprodavaniji album u Hrvatskoj već više od 20 tjedana te najveći dosadašnji hitovi, od „laganijih" pjesama do žestoke svirke, nesumnjivo će stvoriti sjajan ugođaj. Na svoje će, tako, doći publika različite dobi i različitog ukusa.

No za atmosferu na stadionu zasigurno će biti zaslužna i Thompsonova vjerna mostarska publika sa svojim gostima, poznata po svojoj gostoljubivosti i temperamentu.

Vjerujući svemu dosada viđenome u sklopu turneje „Ora et labora", za očekivati je još jedan glazbeni spektakl za pamćenje!