Subota u Mostaru: PMS, zbroj čokolade X2

kladionica

...potegnuo do Premiera da odigra svoje troslovne Nizozemce više golova (PSV, RKC, VVV...). Nije ni slutio da će mu popodne zagorčati Zdravkina tri slova, PMS !!! Vraćajući se iz kladionice dva puta je mislio da je pogriješio stan jer je Zdravka od jutros 3 puta promjenila raspored namještaja. Nestabilna k'o radioaktivni izotop od 6 jutros joj ništa ne paše, posvađala se sa materom, sestrom, prvom konom i onom žvahom sa OBN-a što je prevarila Jose Alejandra.

Mile je zaključio da je Zdravka dobila te da mu je bolje da svede komunikaciju na minimum ali 'ko je on da o tome odlučuje. PSV nije ni počeo a uslijedio je naramak brzopoteznih prokidanja. Zdravka je za vrijeme čišćenja pronašla Milinu sliku sa prve pričesti na kojoj se drži za ruku sa susjedom Radicom. Iako su u braku već 20g, Zdravka nije mogla skriti bijes zbog prešućene tako važne NEDAVNE pikanterije. Istog momenta je odjurila kod Radice i pokupila sve tepsije i onaj kalup za kuglof koji joj je posudila.

Kako je dan tekao prilike i udarci su se redali kako u Nizozemskoj tako i u kući . Tijekom dana temperatura u kući je varirala po 15° jer Zdravka ne zna jel joj vruće ili hladno. Dok su se u PSV-a i RKC-a izmjemjivale šanse u PMS-a su se redale nervoza, razdražljivost, euforija i tjeskoba. Rekla je da se osjeća k'o smeće, otpad, jer se on nije najavio pismeno i putem maila da će u WC-u izvršiti veliku nuždu u 16:00h a ona ga oribala u 15:30h.

Tri puta išla u prodavnicu po slatko, radnica je pitala "ma picku matejinu jel to maji Ivo sjavi jođendan". Četri puta izribala kuću, koliko je puta očistila TV ekran postao tanki, zakrivljen doduše u pogrešnom smjeru. Žali se Mili na umor (valjda od nosanja trosjeda i komode vazdan) da je glava boli te da je naduta (pojela 4kg slatka, malo prase i kruha dovoljno da pekaru otvori). Jela joj se i piletina sa Galapagosa ali nije bilo u 14 prodavnica koje je Mile obišao. Čak joj i povećane grudi smetaju iako kuka od mature da ne zna koja joj je prednja a koja zadnja strana.
Nakon što je PSV zabio za 3:1 Mile se u pauzi između dvije velike Zdravkine Milke tiho našali da su danas oboje dobili.

Zdravka vrisnu dobila sam klinac, nervozna sam k'o pašče jer tek trebam dobit za 5-6 dana...

Preneseno sa TERSA