Studentice koje traže cimericu postale hit na internetu: Nema kafenisanja, druženja, telefoniranja

oglas, studentice
Popis se širi Facebookom, a na njemu je čak 14 točaka. Kako su pojasnile, sve su zapisale jer su s bivšom cimericom imale puno problema.

Prije svega, pridošlici je zabranjeno da unese išta što bi starije djevojke smatrale suvišni, od sušila za rublje do kuhala za kavu.

"Obuća u hodniku (dva, tri para maksimalno), i naših će biti toliko, ostatak nam stoji u ormarima ili ispod kreveta, isto vrijedi i za tebe".

"Ćevapi: od šest ukupno u sobi, tvoja su dva (6:3=2)", pojasnile su joj usput i matematičke operacije pod stavkom 12.

Ako se pak ponadala da će biti slobodna od roditeljskog nadzora, prevarila se.

"Ne očekujemo, niti želimo znati gdje si bila i što radiš, ali očekujemo da nas obavijestiš kad ćeš biti ili nećeš biti u sobi i koliko i ti ćeš to uvijek znati za nas", napisale su.

U sobi je zabranjeno i druženje, piše Index.hr.

"Pošto se u ovoj sobi uči, svakodnevni posjeti i ispijanja kave nisu dopušteni, osim kad smo nas dvije na fakultetima, a idemo na fakultet svaki dan, to ćeš s vremenom vidjeti kakvi su nam rasporedi", napisale su joj.

Kad već nikog neće vidjeti, ne mora se s nikim ni čuti.

"Telefoniranje (također zbog učenja ili odmora) obavlja se vani ili u kupaonici", tvrde, no nisu napisale što da napravi ako joj telefon iznenada zazvoni.

Pravilo broj 14 jednako je zanimljivo.

"Slobodan prostor na zajedničkim dijelovima nije slobodan da bi ti širila stvari po njemu. Mi smo svoje stvari stavile na police, ormare, ispod kreveta (a nepotrebne odnijele kući), da ne bi zagušile prostor, isto se očekuje i od tebe. Dakle, zahtijeva se da soba nakon tvog useljenja izgleda IDENTIČNO kao kad si ušla, jer i mi imamo stvari isto koliko i ti, ali ih ne vidiš svuda po sobi, sve je na svom mjestu (a ne na radijatorima, oko prozora, oko sudopera, oko ogledalca u kupaonici...)", napisale su.