Stiže novi nastavak Bridget Jones?

bridget jones, film, novi nastavak

Bridget Jones jedna je od onih kultnih (anti)junakinja u kojima se svaka žena prepoznala barem jednom. Svi smo mi ponekad smotani, zbunjeni, nespretni, posebno kada je u pitanju ljubav zbog koje nismo u stanju ni razmišljati, a kamoli funkcionirati kako treba. I baš iz tog razloga ne možemo se zasitititi novih pustolovina, iskustava i mudrosti ove žene,  piše Cosmopolitan.hr.

Za vrijeme intervjua za australski show 'The Project' 50-godišnja Renée Zellweger priznala je kako je ona potpuno spremna za snimanje novog nastavka. Znači li to da će se četvrti nastavak doista i dogoditi?

U posljednjem, trećem nastavku filma, Bridget Jones' Baby, Bridget je postala majka, a upitana vidi li nastavak priče, priznala je kako je apsolutno oduševljena tom idejom. Mi ćemo dodati kako definitivno nije jedina.

Ovo nije prvi put kako je slavna glumica izjavila kako se nada snimanju nastavka. Isto je izjavila i za vrijeme nastupa u CBS-ovom showu 'The Talk', kada je dodala i kako ima ideju za ime četvrtog nastavka - "Bridget Jones: The Menopause." Moramo priznati da zvuči odlično!

Ako će se četvrti film dogoditi, a iskreno se nadamo da hoće, on će se temeljiti na romanu 'Bridget Jones: Mad About the Boy' iz 2013. godine u kojem Bridget u 51. godini života postaje udovica nakon smrti svog voljenog Marka Darcyja.  Znamo, i nama sama pomisao slama srce. Ali jedno je sigurno, iako tužna, bilo koja Bridget Jones priča je priča koju želimo čuti. I vidjeti. Na velikom filmskom platnu.