Sonja usred svadbe ostavila Miroslava, pokupila poklone i otišla

muškarci, svadba, stres, svadba, bjeg, ostavljanje, mladoženja, mlada, svatovi, vjenčanja, običaji, skandal, svatovi, mlada
"Znali smo da je nevjesta već imala nekoliko brakova i izvanbračnih veza iza sebe, ali nitko nije mogao ni pretpostaviti da će se ovo dogoditi. Blago rečeno, bili smo šokirani kada je Sonja usred slavlja pokupila poklone i otišla u nepoznatom pravcu.

Ne treba ni govoriti da je svadba završena istog trenutka. Mladoženja nas je nekoliko mjeseci prije vjenčanja uvjeravao da se ona promijenila i da joj se stare greške neće ponavljati", kaže R.M. jedan od mladoženjinih rođaka.

Po gradu kruže razne priče o ovoj svadbi, mahom šaljive, mada, kako saznaje list, mladoženji nije ni do priče, ni do šale.

Ekipa "Naših novina" otišla je i do kuće Sonje Stefanović, a jedna gospođa novinarima je rekla:

"Naša Sonja je veoma emotivna i ovo je mnogo pogodilo. Ni nama još nije rekla što je natjeralo na ovakav korak, ali koliko je poznajem, netko ili nešto ju je mnogo povrijedilo. Ona samo želi da voli i da bude voljena", rečeno je novinarima "Naših novina" u kući "odbjegle mladenke".