Šest stvari na koje paze dobre cure

Šest stvari na koje paze dobre cure
Donosimo listu nekoliko stvari na koje bi obavezno trebala obratiti pozornost kada je u pitanju on.

1. Pamti

Što više stvari zapamtiš, to bolje. Ne možeš zapamtiti baš sve, no velike stvari i stvari koje njemu znače definitivno bi trebala. Ili zapisati. Definitivno zapisati.

2. Pusti

Oboje trebate prostora za disanje i to vrijeme je jako bitno. Prevelika međusobna ovisnost, iako se ponekad tako ne čini, dovodi do svađa, posebno ako niste na početku. Zato, kad želi s dečkima van, otvori mu vrata.

3. Budi pristojna

To što voliš njega, ne znači da moraš voljeti i sve ljude oko njega, ali moraš ih naučiti tolerirati. Ako im ne možeš ili ne želiš dati priliku, barem ih tretiraj kao jednakima sebi. Sve suprotno moglo bi završiti loše po tebe, jer ipak su to njegova obitelj i prijatelji.

4. Budi uz njega kad god treba

Kad stvari krenu po zlu, većina ljudi ima tendenciju pobjeći glavom bez obzira. No, niti jedan odnos nije lagan. Ako želite ostati zajedno,oboje morate biti spremni žrtvovati svoje vrijeme kako bi pomogli onom drugom.

5. Smijeh

Ne zaboravite se smijati i zabavljati, posebno ako ste već dugo zajedno. Činite se sretnima kad god možete, zato i jeste u vezi.

6. Izbjegavaj uvrede

Niti jedna svađa nije ugodna, ali jedno je pametno svađanje, a sasvim nešto drugo vrijeđanje. Zaustavi se na vrijeme! Jednako je tako i sa šalama na njegov račun ili račun nečega što je njemu važno.

index.hr