Šef stranačke mladeži: 'Djed mi je bio ustaša, a baka partizanka'

Skolioza, Fizioterapija, kralježnica, Bolna kralježnica, spinalni diskovi, terapija kralježnice, cervikalna kralježnica, kralježnica, terapija kralježnice, kralježnica, Bolna kralježnica, bolovi u zglobovima, Bol u leđima, Sakroilijakalni zglob , Anatomija kralježnice, Fizikalna terapija, droge i analgetici, vic, satira radnika
Kako doznaje CroExpress, jedan je radnik teže, a nekolicina lakše ozlijeđena u incidentu koji se dogodio u petak. Radnici su u stanju šoka, a u bolnici bi im bila pružena sva potrebna psihološka i druga pomoć da svi liječnici nisu otišli u Irsku i Njemačku.

Do incidenta je došlo kad je skupina radnika iz brodogradilišta, kojima kasne plaće, pod pauzom ispred trgovine jela sendvič od četvrt kruha i 5 deka posebne koji su kupili posuđenim novcem. U tom trenutku kraj njih je s prijateljem prolazio mladić kojeg su prepoznali kao čelnika stranačke mladeži u tom mjestu.

- Taman sam pio gutljaj Tó multivitamin soka i čitao u novinama veliki članak 'Djed mi je bio ustaša, a baka partizanka' kad smo ga svi čuli kako se hvali prijatelju da se zaposlio kod privatnika. Ja sam se zagrcnuo, a jedan od kolega od šoka je pao preko stalka za bicikle i ozlijedio trticu - priča nam jedan od šokiranih radnika. Dodaje kako je mislio da je zakonom propisano da se ljudi sa stranačkom iskaznicom zapošljavaju isključivo u općinama, gradovima, županijama, agencijama, ministarstvima gdje rade i njihovi očevi, kumovi i stranački kolege.

Prolaznici su odmah pozvali hitnu pomoć koja je stigla za 57 minuta, bez liječnika ili defibrilatora, ali s dobro raspoloženom ekipom koja je pokušavala nasmijavati radnike dok ih je prevozila do bolnice jer za ništa drugo nisu imali ovlasti.

Kako doznajemo iz dobro obaviještenih izvora, 35-godišnji šef stranačke mladeži odlučio se na ovaj drastičan korak jer je već četiri godine, od 2026. otkako je gotovo u roku završio studij ekonomije, čekao na poziciju savjetnika savjetnice asistenta višeg savjetnika gradonačelnika, no tu je zaposlena kćer zeta zamjenika šefa gradskog vijeća.

I tako je Hrvatska 2030. godine dobila svog prvog pripadnika jedne stranke koji nije morao biti uhljebljen na grbaču hrvatskih poreznih obveznika.

Podsjetimo, jedan je sličan incident zabilježen i prošlog tjedna, kad je japanski turist završio u bolnici u stanju šoka kad su mu na glavnom željezničkom kolodvoru objasnili da se ne nalazi u Muzeju željeznice.

U idućim danima pokušat ćemo doći i do vlasnika privatne tvrtke u kojoj se zaposlio mladi stranački lav i upitati ga kako iz svog novog radnika planira iskorijeniti ili barem potisnuti beskičmenjaštvo i lijenost.

CroExpress