Recepti za fit tijelo: Čokolino i Raffaello

Recepti za fit tijelo: Čokolino i Raffaello
Osim dobre volje sve što trebate je malo kreativnosti, a ako Vam inspiracije ponestaje, tu smo mi! Za zdravo i fit tijelo najvažnija je zdrava i uravnotežena prehrana, a tek onda kretanje, vježbanje i ostale aktivnosti. Ako mislite da to znači u potpunosti izbaciti slatko i živjeti na povrću i mesu - o ne!
Donosimo Vam super jednostavne, fine i našoj redakciji najdraže okuse u novom ruhu! Baza za recept je nikako dosadan - svježi sir! Osim što je dobar izvor riboflavina, vitamina B12, fosfora i kalcija, sadrži malo masnoće i ugljikohidrata i puno proteina, zbog čega je idealna namirnica za osobe koje žele smršaviti i sportaše. Uz to je i zasitan kao i lako probavljiv te ga bez grižnje savjesti možete jesti i kasno navečer!


Osobno najfiniji svježi sir na tržištu mi je Milbona sir iz Lidla koji je najkremastiji, a i cijenom je pristupačan, ali naravno, bilo koji svježi sir će poslužiti. Pa krenimo na recepte koji su ultra jednostavni i kratki, ali neodoljivi!


Uzmite svježeg sira koliko želite i stavite u zdjelicu. S nekoliko čajnih žličica mlake vode razrijedite kako biste dobili teksturu koju želite. Ako ste za slađu varijantu (a mi uvijek jesmo), dodajte par kapi agava ili javorovog sirupa. Upravo ste dobili bazu od koje možete krenuti u bilo kojem smjeru, a nama su najdraža dva:
1. „Čokolino" - u bazu umiješajte mjericu proteina od čokolade i Vaš Čokolino je gotov! Također možete dodati Muesle po izboru ako ste fanovi Čokolina +.
2. „Raffaello" - u bazu umiješajte naribani kokos tj. kokosovo brašno (prah) i bademe i uživajte u super zdravom neodoljivom okusu!