Pijana kuma gosta udarila, a kuma skoro pregazila autom

vjenčanje, vjenčanja, ponašanje, kupovina, brak, vjenčanje, tučnjava, vjenčanica, strah, spoj, brak, godine, brak, ljubav, pitanja, vjenčanje, solerica, stvari, vjenčanje, mladenka, muškarci, otkriće, vjenčanje, supruga, kum, kuma, pijanstvo, svadba, kredit, kriteriji , mladenka, kuma, vjenčanje, izdaja, kuma, Novac, kuma, vjenčanje, fotograf, fotografiranje        , vjenčanice, vjenčanica, običaji, vjenčanje, prevara, pismo, otac, udaja, vjenčanje, ušteda, mješoviti brak, anketa, mladenka, kuma, vjenčanje

Mladenci Jennifer Jones i David Butler iz Floride pamtit će još dugo svoje vjenčanje, ali ne po dobrome.

Pravi spektakl priredila je pijana kuma Amanda Willis (35) koja je jednog gosta šakom udarila posred lica, a zatim autom skoro pregazila kuma, piše Sun.

Amanda je u samo 20-ak minuta strusila bocu viskija na recepciji restorana, a onda je počela moljakati goste da joj posude ključeve svojih automobila. S obzirom da joj nitko nije htio ispuniti želju, Amanda je istrgnula klječeve iz kumova džepa i uletjela u njegov automobil. Muškarac je stao iza automobila i pokušao je spriječiti da vozi, a pomahnitala Amanda ga je skoro pregazila.

Gosti su je nekako uspjeli izvući iz vozila, a nezadovoljna kuma je u tom trenu zgrabila bocu ruma i nastavila piti. Na kraju je jednog gosta udarila šakom.

Divlju kumu policija je prije privođenja u postaju odvela u bolnicu gdje je izvrijeđala osoblje. Prijeti joj tužba za remećenje javnog reda i mira, krađu motornog vozila i kršenje uvjetne kazne.

24sata.hr