Otvoreni upisi u Mostar Rock School – PRIJAVITE SE

mostar rock school, Mostar

Mostar Rock School poziva sve zainteresirane mlade ljude da se prijave u osmu programsku školsku godinu. Upisi traju do 31.08.2019. godine.
Nastavni program Mostar Rock School je prilagođen mladim polaznicima, te se implementira u dvije smjene, ovisno o tome da li polaznici svoju redovnu nastavu (u osnovnim i srednjim školama ili na fakultetu) pohađaju u jutarnjem ili popodnevnom terminu. Program Mostar Rock School je osmišljen da razvije vještine muziciranja kod mladih osoba, ali je program također osmišljen tako da približi mlade ljude s istim zanimanjem kako bi mladi glazbenici imali što veći izbor za međusobnu suradnju i stvaralaštvo. Za razliku od koncepta obrazovanja usmjerenog ka poučavanju i predavaču, Mostar Rock School primjenjuje inovativne didaktičke metode gdje je nastavni program usmjeren i prilagođen polazniku i samom procesu učenja.
Kroz redovnu tjednu individualnu nastavu polaznici škole stječu i unaprjeđuju svoje znanje i muzičke vještine, a u sklopu ostalih školskih aktivnosti međusobno surađuju, kreiraju bendove, nastupaju na školskim koncertima, te bivaju prepoznati i angažirani i na profesionalnom nivou. Mostar Rock School nudi upise za: bubnjeve, bass gitaru, gitaru, vokal, klavijature, saksofon, audioprodukciju, te kreativnu elektroničku produkciju.
Svi zainteresirani, bez obzira na to imaju li prethodno znanje ili ne, imaju mogućnost da se prijave i prođu kratku audiciju s predavačima Rock škole, te nadamo se, započnu svoje putovanje kroz svijet muzike i umjetnosti zajedno sa nama i uz našu podršku. Rock škola nudi potpuno opremljene prostorije za učenje i vježbanje moderne muzike, s visoko kvalitetnim instrumentima i ozvučenjem.
Mjesečna članarina za pohađanje jednog instrumenta iznosi 30 KM.
Jezgrene aktivnosti Rock škole Mostar podržava Ambasada Kraljevine Norveške, SIDA - Ambasada Švedske u Sarajevu, USAID-ov Program podrške marginaliziranim grupama i Grad Mostar.

Više informacija o Rock Školi Mostar možete pronaći na – http://mostarrockschool.org/index.html
Ukoliko tekst objavljujete bez prateće slike dodati i:
Zainteresirani za prijavu na e-mail adresu [email protected] trebaju dostaviti sljedeće podatke:
- ime i prezime
- datum rođenja
- općina stanovanja
- kontakt telefon i e-mail
- koji instrument/smjer želite pohađati (također napravite samoocjenjivanje iskustva koje već posjedujete na tom instrumentu, od 1 do 5.)
- svirate li još neki instrument/e (ako da, također napravite samoocjenjivanje za svaki instrument posebno)
- motivacijsko pismo (molimo vas da opišete razlog zbog kojeg se želite upisati u Rock školu)

Mostar Rock Škola je u prethodnoj godini održala preko 5000 sati nastave za bubnjeve, bass gitaru, gitaru, saksofon, vokal, audioprodukciju, kreativnu elektronsku produkciju i solfeggio, formirala 66 privremenih bendova kroz 5 ciklusa unutar "Session band" programa u kojem polaznici škole stječu iskustvo svirajući u bend formaciji što su imali priliku raditi više od 800 sati u minuloj školskoj godini. Pored ovoga, u prostorijama Rock škole je održano preko 2000 vježbi i proba muzičara i bendova koji koriste infrastrukturu Rock škole. Od ožujka je Rock škola pokrenula i svoj film klub, MoRS Film Club, koji u dugoročnom periodu ima edukativan karakter.
Također, u protekloj godini Rock škola je organizirala niz aktivnosti od čega 72 koncerta i svirke zajedno sa Booking odjelom škole, pokrenula Mobile Rock School u 9 hercegovačkih gradova, uzela učešće na dvije razmjene mladih, Društvo Manifest (Prijedor) , Biti Mlad (Slo) i UWCiM, održala dva MasterClassa, realizirala 16 studijskih snimanja u DK studiju Rock škole.