Otkrili smo tko je i zašto donio krevet na zadarsku plažu

krevet na plaži
krevet na plaži
Fotografija kreveta s plaže ubrzo je postala pravi hit dok su se mnogi pitali zbog čega se tamo našao i tko ga je i s kojom svrhom ondje doveo.

Ipak, onako brzo kako je i postavljen, tako brzo mijenjao je lokaciju po Zadru, pa su ga mnogi mogli vidjeti i na zadarskoj Rivi, na Kalelargi, u restoranu, ali i na cesti dok se na kotačima "vukao" u koloni. Krevet je imao svoju turu ujutro od 11 sati do 22 sata.

Doznali smo o čemu je riječ...

"Nismo uopće imali ideju da će taj bolnički krevet, koji smo posudili iz skladišta, postati tako popularan u samo jedan dan. Ideja je to našeg režisera Igora Goića, a dopremanje kreveta na plažu dio je snimanja spota za našu pjesmu čija će premijera biti sutra prikazana na stranicama Croatia recordsa i na CMC televiziji, objasnio nam je Joško Matešić, jedan od šest članova zadarske grupe Zaratino.

U trenutku nastanka prve fotografije koja je odjeknula internetskim bespućem, članovi benda sjedili su u kafiću i pili piće, a na krevetu je ostao "odmoriti i malo ubiti oko", gitarist Zoran. Uskoro je konobar članovima benda pokazao fotografiju koja se počela širiti društvenim mrežama. Krevet je bio i u restoranu. Dok su članovi benda ručali, krevet je stajao pokraj njih, a i tada je jedan njihov član u njemu spavao.

"Nismo mogli ni pomisliti da će taj krevet tako dignuti buru, to je čak odjeknulo i u Srbiji i u BiH."

Podsjetimo, krevet je je jučer osvanuo na zadarskoj gradskoj plaži Kolovare, a fotografija ove u najmanju ruku neobične situacije osvanula je na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca.

Mnogi su odmah počeli nagađati zbog čega je netko dovukao krevet na plažu, a neki su čak pomislili čak da je riječ o želji nekog bolesnika iz obližnje bolnice. Fotografija nastala na zadarskoj plaži postala je pravi hit i u manje od dva sata prikupila više od 6 tisuća lajkova.

vecernji list