Oreo i Milka su se spojili i stvorili poslasticu desetljeća

Oreo desert, Oreo i Milka , deserti
Ovo je kombinacija koju smo svi čekali! Oreo i Milka su se spojili i stvorili poslasticu desetljeća za sve one koji žude za slatkim: Oreo čokoladni desert.

Naravno da smo se mi odlučili za gigantsku verzija ove poslastice. To je ona koju možemo podijeliti sa svima, a ti ako želiš, možeš je pojesti i sama. Nećemo te osuđivati.

SASTOJCI

4 1/2 šalice mliječne čokolade, rastopljene
1 šalica bijele čokolade, rastopljene
15 Oreo keksa
110 grama kremastog sira, sobna temperatura
UPUTE

Pripremi posudu tako da staviš papir za pečenje na dno.
Jednakomjerno ulij šalicu mliječne čokolade u posudu. Odloži u zamrzivač na 10 minuta. Kad je spremno, ulij 1/2 šalice bijele čokolade preko nje i ponovno stavi u zamrzivač na 10 minuta. U međuvremenu, napravi punjenje tako da smrviš Oreo kekse u sitne komadiće. Dodaj ih u zdjelu i pomiješaj s kremastim sirom. Kad je čokolada spremna, punjenje stavi na vrh čokoladnih slojeva. Preostalu bijelu čokoladu izlij preko svega toga i stavi zamrzivač na 10 minuta. Kad je gotovo, izlij 1 šalicu mliječne čokolade i vrati u zamrzivač.
Na kraju izvadi taj komad deserta iz zamrzivača i stavi ga na mrežastu posudu (opcionalno). Preostalom čokoladom prekrij ovaj desert da bude kao torta. Još jednom stavi u zamrzivač na 5-10 minuta. Nareži na komade i serviraj. Ili samo sve pojedi žlicom!