Online poznanstva? Ovo su najgori tipovi koje ćeš upoznati preko interneta!

Online poznanstva? Ovo su najgori tipovi koje ćeš upoznati preko interneta!

...i preko chata obaviti prvih nekoliko razgovora koji bi bili neugodni uživo... Ali ima i loših strana - tipovi koje upoznaš preko interneta mogu biti u najmanju ruku... čudni. Ovo su najgori tipovi koje ćeš upoznati online.

Čovjek od dva slova

Jako ga zanimaš, ali kada ti se javi, umjesto lijepe uvodne rečenice, napiše samo: "Ej." Bježi od ovakvog tipa - da ima nešto pametno za reći, rekao bi to odmah. Ovo je očito tip koji očekuje da se ti trudiš oko njega, a on će samo uživati.

Čovjek od previše slova

Suprotnost ovom koji premalo kaže, jer onaj koji govori previše. Na početku moramo pričati puno o sebi, ali to ne podrazumijeva pisma od par tisuća riječi u kojima ti govori sve o sebi. Tip koji ti za vrijeme drugog ili trećeg chata već počne otkrivati povijest bolesti svoje prabake je očito malo čudan.

Ostavljeni dečko

Njegov cilj nije pronaći suepr curu - njegov je cilj preboljeti staru curu koja ga je povrijedila. Nije ni to loše, ali pazi se takvih tipova - ako previše priča o bivšoj, očito još ima osjećaje prema njoj.

Instant muž

Jedan chat, i već te zove "draga?" Muškarci koji preskaču uobičajeni tijek upoznavanja i odmah se ponašaju kao da ste već dugo u vezi su jako čudni, i emocionalno nestabilni.

David Copperfield

Nakon nekoliko super razgovora, taman kad misliš da je sve baš lijepo krenulo - on nestane. Ima ih puno, a svima je zajednička jedna stvar: Dopisuju se s puno cura, pa kad im jedna prestane biti zanimljiva, jednostavno iščeznu.

index.hr