FOTO  Odlični plesni rezultati plesnog studija B-Dance u Zlatiboru

Odlični plesni rezultati plesnog studija B-Dance u Zlatiboru

Naime, plesači plesnog studija B-Dance predstavili su se sa svoje dvije nove koreografije od kojih su obadvije nagrađene.

Koreografija „Police academy" koju potpisuje odličan koreografski dvojac Boris Zovko i Kristina Glavina u kategoriji street show juniori formacija osvojila je prvo mjesto, kao i koreografija „Fresh Prince" koju također potpisuje tandem Boris Zovko i Kristina Glavina u kategoriji hip hop odrasli grupa osvojila je također visoko prvo mjesto.
Na ovome natjecanju plesačima plesnog studija B-Dance dodjeljena je i specijalana nagrada za najbolju grupu/formaciju što je još jedan odličan pokazatelj kvalitetnog rada ovog prepoznatljivog mostarskog plesnog studija.

Nakon Zlatibora, plesače plesnog studija B-Dance čeka tradicionalni koncert kojeg organiziraju sa odredom izviđača „Radobolja" pod nazivom „Betlehemsko svjetlo" gdje će B-Dance predstaviti premijerno nove koreografije za plesnu sezonu 2016./2017. Koncert će se održati u četvrtak 15. prosinca u H.D. herceg Stjepa Kosača s početkom u 19.30h.

Nakon koncerta, u petak 16.prosinca, za plesači plesnog studija B-Dance nema odmora jer putuju za Osijek na još jedno međunarodno plesno natjecanje nakon kojeg plesače još očekuju aktivnosti u Zimskom gradu i tradicionalni Božićni party za sve plesače, a nakon svega toga odlazak na zasluženi zimski odmor.