Nudi posao iz snova: Tražim nekog tko će mi zabavljati curu dok sam na putu

posao, tražim posao
...je postavio Marko Mrkić odmah je privukao pažnju i postao glavni hit u grupi popularnoj među radišnim studentima.

"'Znam da nije vezano za grupu...' Svi ste vidjeli taj kliše u grupi. Meni gori pod nogama, pa sam tražio gazdu da odobri dost nekonvencionalan post. Još uvijek je #posokoposo

Tražim nekog tko će mi zabavljat curu dok sam na putu a i Vidu treba pričuvat psa - Mikija. Ništa sc ugovori i to, lupam na ruke.

Mala voli pederske šetnje i voli suncokrete. Vodi ju koji put u kino na neku preseratorsku dramu, uzmi kartu i kokice na onu studentsku. Ak idete jest ozbiljnije, nemoj na javna mjesta jer se zafleka kečapom i koji put podrigne. Ljubljenje zaboravi, flert ajd.

Ti samo budi ok lik, pripremi koju foru unaprijed, operi se pizda mu strina i poželjno je da nisi socijalno oštećen. Bonus bodovi ako si ministrant ili imaš isto taj glupi naglasak iz Koprivnice.

Miki je pak maltezer sa Šalate i treba ga prošetat i pjevušit mu Đani Maršana jer to voli. Ima nježnu dlaku, voli celer i jebiga laje na druge kuje jer mu se sviđa Aron, muževni ovčar s početka ulice al što je tu je - toleriraj, naš je.

Vid i ja idemo mjesec dana na Tajland - pisat blog i snimat serijal za youtube.

Da ne bi mislio da je ovo glupa patka i da ćeš izvisit za lovu, javi se i reci koji dio ti je interesantan. Za ribu ti dam 30 kuna/sat ko brat bratu + pokriveno kino, kazalište, spizu ili cugu. Za Mikija 25 i nikako mu ne pjevaj Tolju, povraća.

Kontaktirali smo Marka i upitali ga kako je cura reagirala kad je vidjela da joj traži "zabavu", ali i je li već pala koja molba i životopis.

"Vid i ja putujemo u četvrtak u Tajland - idemo pisati blog i snimati putopisni serijal za YouTube. Duže vrijeme putujemo skupa, no ovaj put dinamika je ta da sam ja u vezi, a on solo.

Kad sam curi Antei rekao za put, uz njen potpuni support pokrenula se zajebancija tko će nju zabavljati tih mjesec dana dok me nema. Rekao sam joj da se ne brine i da ću joj već naći nekoga, a Vid isto tako svom psu Mikiju!

Da ne ode na Tinder odlučio sam preuzet cijelu logistiku i došao na ideju za post u grupi Tražim/nudim studentski posao.

Naravno da su se u komentarima našli dežurni internet ratnici, ali i ljudi kojima treba lova pod svaku cijenu, ekipa s pitanjem: 'Je li ovo ozbiljno?', profesionalni šetači pasa i zagrebački zavodnici. Reakcije su bile velikom većinom pozitivne i 'prijave' za posao skroz otkačene. Miki je na putu da postane alfa maltezer Šalate, a Antea se smije na sve ovo, ali ipak ima već bukiranu pivu i kino.

Prijave su još uvijek otvorene kod mene u inbox za Anteu, a kod Vida za Mikija iako je dobio više eksplicitnih ponuda za seks nego za šetanje psa", objasnio je Marko za Index.

Pa ako ste zainteresirani za posao...