Nije gotovo! Fazlinovići neće umrijeti u avionskoj nesreći

Bosanskohercegovački scenarist napisao je šest sezona s više od 140 epizoda. U posljednjoj, koja u Hrvatskoj još nije emitirana, Izet, Faruk i Damir putuju u Švedsku zato što je Izet lud za vrućim Šveđankama. Avion kojim su trebali letjeti je pao i nema preživjelih. Samo su tri putnika imala sreću jer su zakasnili na avion, ali ne zna se o kome je riječ, prenosi 24sata.hr.

Isović otkriva kako je odlučio poštedjeti likove koje glume Mustafa Nadarević (69), Moamer Kasumović (31) i Senad Bašić (50).

- Već pišem nove nastavke. Počnem u šest ujutro i obično završim oko četiri popodne. Inače sam lijen, ali volim posao kojim se bavim pa mi nije teško tipkati deset sati na dan, čak i u uvjetima koji bi za nekoga bili nemogući. Prvu sezonu ‘Lud, zbunjen, normalan' pisao sam čuvajući dvoje djece u pelenama dok mi je žena radila - rekao nam je Feđa.

Serija će se navodno emitirati na jesen na Novoj TV, a na konkurentskom RTL- u tada kreće novi sitcom "Kriza" koji također potpisuje Feđa Isović.
Otkrio nam je i čime njegove serije oduševljavaju gledatelje diljem bivše Jugoslavije.

- Samo humorom. U njoj je on dominantan. Riječ je o univerzalnom humoru. Siguran sam da bih seriju mogao prilagoditi i primjerice njemačkom tržištu.

Tada Izet ne bi bio komunist iz Sarajeva, nego bi bio iz Istočne Njemačke i bio bi zaluđen Staljinom - rekao nam je scenarist.
Isović nam je otkrio i otkud crpi humor.

- Postoje dvije vrste humora. Onaj za kafanskim stolom i onaj koji vidite na ekranu. Ovaj drugi koji vidite u seriji proizlazi iz mojeg napornog rada. Inače, privatno i nisam baš duhovit frajer, ali mnogi moji prijatelji, nasreću, jesu - kaže Isović.