Nemoguća misija: Hercegovac Ante planira spavati s 200.000 zgodnih žena i postaviti rekord

Ante Pašalić (89) pokušat će ostvariti gotovo nemoguće - poseksati dvije stotine tisuća žena. Matematičkim izračunom dolazimo do brojke od 30 žena na dan s kojima će morati spavati sljedećih 20 godina. Iako priča zvuči kao da je iz nekog SF trash pornofilma, Ante vjeruje u uspjeh i očekuje da će mu u tome pomoći zgodne žene iz cijele regije.

Otkako mi je žena umrla, ne prestajem razmišljati o seksu, a svim ženama koje budu sudjelovale, mogu obećati nezaboravno iskustvo, što uključuje i oralni seks bez moje proteze. Sve zainteresirane žene mogu mi preporučenom pošiljkom poslati svoju fotografiju, bitno je samo da nisu starije od 30 godina - rekao je našem novinaru živahni Ante.
Ante je do sada spavao s dvije žene, ali ni jedna više nije živa pa nismo mogli provjeriti istinitost te priče. Na ovaj se pothvat odlučio kako bi ispunio perverzne maštarije, ali i kako bi ušao u Guinnessovu knjigu rekorda te skinuo s trona popularnoga Hektora iz Splita, koji je u nekoliko godina spavao s više od dvije žene.

Antu će u njegovoj akciji pratiti internist i kirurg, a jedna je američka farmaceutska tvrtka već donirala veće zalihe viagre za hrabrog Hercegovca. Ante ne planira naplaćivati seksualne usluge, ali će pokraj kreveta držati prosjačku košaricu kako bi zadovoljene dame pomogle kojom kunicom, jer svi znaju kako je danas umirovljenicima.

mojusk.ba