FOTO/VIDEO  Ne postoji savršeno isplanirani Božić s bebom!

beba, Božić, plan

To što ste možda pomislili da će vaša beba znati cijeniti sav onaj rad i trud dok ste planirali i dekorirali dom za Božić, dok ste u svojim mislima već proveli savršen Božić, dođe beba i jednim potezom sruši sve što ste napravili.

Bebe su takve - znatiželjne i mudre, i baš onda kada vi mislite da nešto neće napraviti, eto bebe sa svojim zamislima.

Zato dobro pogledajte ovaj video, i ako ste i vi planirali dekorirati vaš dom nekako slično, naučite nešto - bor stavite visoko da nije nadohvat ruke vašim znatiželjnicima. Ne zaboravite ni visoko dignuti podlogu na kojoj će biti bor. Zapravo, možda bi najsigurnije bilo bor objesiti za strop? Ali naravno, da u blizini nema nekih stolica i kutija na koje će se vaš puzavac popeti. Onda kada vi spavate i mislite da i vaša beba - spava.

Bebe su mudre. Mali znatiželjni ljudi kojima ste upravo pokazali svu raskoš uređenog bora i šarenih lampica, i pritom im pojasnili da se to ne smije dirati. Hm, da. Ne smije!

Ako ste mislili da ćete poklone također moći sačuvati do vremena predviđenog za otvaranje, zašto ih pobogu umatate u tako krasan šareni papir? Možda da ste ih stavili u kutiju s igračkama - tamo bi možda ostali neprimijećeni.

I ako ste si unaprijed zamislili savršeno božićno jutro s pusicama, maženjem pod borom, savršenim slikama savršenih blagdana, vjerujemo da će vam beba pokvariti radost. To samo one znaju i umiju, no ne sekirajte se - radije nemojte baš ništa planirati pa neka bude sve onako kako si beba zamisli.

Spontanost bi svakako trebala biti karakteristika savršenog Božića. Zar ne?

Inače bi mogli proći baš ovako!

Izvor: index.hr