FOTO  Mostarski restoran Menza: Carstvo dobre hrane

menza, Mostar, restoran, hrana za jelo

Restoran Menza nalazi se u ulici Brune Bušića b.b. u zgradi Policijske uprave Mostar.
Restoran nudi veliki izbor domaće kuhinje. U ponudi su gotova jela, jela sa roštilja, pizze, špageti, salate, topli sendviči i ukusni buredžici.
Restoran nudi dnevnu ponudu na čijem meniju je nekoliko jela za svačiji ukus po izuzetno pristupačnim cijenama.


Vaš svakodnevni predah napravite uz ukusnu i bogatu kuhinju restorana Menza u Mostaru . Obroci pripremljeni sa ljubavlju, obiljem začina, ukusa i prijatnih mirisa.


"Restoran je moderno uređen i suvremeno opremljen u samom centru grada s osiguranim parkingom. Kapacitet restorana je za 80 osoba, VIP odjeljak zatvorenog tipa za 20 osoba kao i terasa za 24 osobe. Organiziramo sastanke, domjenke i ostale proslave prema dogovoru. Besplatnom dostavom u najkraćem roku isporučujemo hranu na adresu. Ugodno uslužno osoblje, svježe , pomno birane namirnice u sigurnim rukama kuhara naš su moto. Kod nas se uvijek dobro jede. Posjetite našu FB stranicu na kojoj se nalaze dnevne ponude i ostale akcije", kažu iz Restorana Menza.

Za sva pitanja i ponude obratite se ljubaznom osoblju restorana Menza u inbox na FACEBOOK stranici restorana ili na e-mail [email protected].

Kontakt telefon: 036 383 234

Mobitel: 063 099 000