MOSTARSKI KANTAUTOR Mak Kalem objavio album ‘Ludus‘

mostarac, Mak Kalem , kantautor , solo album

Mostarski kantautor i pjevač, Mak Kalem objavio je svoj prvi solo album pod nazivom ‘Ludus‘.  Album ‘Ludus‘ se sastoji od osam pjesama, među kojima je i obrada pjesme Alekse Šantića ''Što te nema''. Mak je uradio prepjev nastojeći što prirodnije adaptirati pjesmu na engleski jezik.

Prvi album ''Sapere aude'' izdao je 2014. godine sa band-om Jester's Play. Nakon svirki i promocije prvog albuma na festivalima u regiji, bend je prestao sa radom.

https://www.youtube.com/watch?v=fFy6pPOvzbg

 Izlaskom ovog albuma, ovaj kantautor, objavio je javnosti početak samostalne glazbene karijere. Prvi solo album je snimljen u Zagrebu (LEMON PRODUCTION, NLO studio) u travanju i svibanju 2019 godine, a producent albuma je Srđan Sekulović Skansi.

"U znak zahvalnosti za praćenje i podršku svim svojim fanovima objavljujem album ''Ludus''. To je ujedno moja čestitka i poklon za predstojeće praznike", rekao je Kalem u izjavi za Hercegovina.info.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=5RGq0GU6pzc&feature=emb_title

LUDUS:

  1. NEW BEGINNING
  2. FOOL'S JOURNEY
  3. UNDER THE WHEEL
  4. MY GIFT TO ALL MOTHERS
  5. WHERE ARE YOU
  6. TRAVELLER
  7. WALKING ON LEAVES
  8. HAPPY END

Fotografije koje su korištene za omot i naslovnicu albuma snimila je Tajana Roxy Dedić, poznatija kao Artist At Camera. Vizualni identitet na albumu radili su Ida Dugalić i Mak Kalem.

mostarac,Mak Kalem ,kantautor ,solo album

Album ''Ludus'' dostupan je na službenoj stranici www.makkalem.rocks, te na ostalim digitalnim servisima i online store-ovima.

Maja Ljubić, Hercegovina.info