Mostarske mažoretkinje i Hrvatska Glazba Mostar organiziraju karnevalsku povorku

mažoretkinje, hrvatska glazba mostar, štrumfovi
Mostarske mažoretkinje će i ove godine imati tematsku masku . Ove godine će tema maske biti „Štrumfovi". U povorci će sudjelovati različite generacije Štrumf-mažoretkinja te će se moći prepoznati poznati Štrumfastični likovi - Lumen, Trampavi,Licko, Papa Štrumf, Štrumfeta, Mrgud i mnogi drugi.
Osim mažoretkinja i Hrvatske glazbe Mostar kao i proteklih godina povorci će se pridružiti i mališani iz Dječjih vrtića Mostar i to iz Vrtića „Mrvica" sa svojom skupinom „Mala sirena" . Njima će se pridružiti i gosti iz Male škole a njihova tema maske biti će „.Klaunovi „
Povorka će se formirati u ulici Ulica Nikole Šubića Zrinjskog,(ex Lenjinovo Šetalište). Kretati će se u smjeru prema zgradi Spajalica . Po dolasku kod zgrade Spajalice će se kretati ulicom kralja Tomislava u smjeru prema zgradi „Mostarka". Na raskrsnici kod „Mostarke" skrenuti će Splitskom ulicom sve do zgrade bivše kirurgije. Od zgrade kirurgije će se kretati opet u smjeru prema Rondou. Povorka završava ponovo ulaskom u Ulicu Nikole Šubića Zrinjskog, .