Mostarke u šoku: Mi ne možemo biti golišave po ovakvom vemenu

zima, noćni klub, apel

Usljed vremenskih (ne)prilika, na koje su Mostarke nenavikle, uočen je dramatičan pad lajkova na FB i IG profilima, dok djevojke iz Bosne, sukladno tome, bilježe rekordan porast istih.

„Mi ne možemo biti golišave po ovakvom vemenu" ...plačnim glasom rekla je Maja, te nastavila prepričavati apokaliptične scene iz noćnog kluba u Mostaru.

„Bile smo u VIP-u, odjevene za ove vremenske uvjete i mislile smo kako je svima isto. Tada se ukazala vesela skupina Livanjki u dopičnjacima, te korzetima koje su ubrzo potom privukle i objektiv fotografa ...bile smo šokirane, nismo imale kamo s džemperima i bundama, te hulahopkama.

Da stvar bude još lošija po nas, dvije Kuprešanke, odjevene samo u bikinije, teatralno su uz čašicu antifriza ušetale u klub i napravile veliku štetu našim profilima na javnim mrežama"

Da to nije bio samo san potvrdilo je i subotnje jutro kada je Maja ispod slike imala samo 7 lajkova, tri srca i dvije riječi „swatka".

„Ne znamo kako da se suprotstavimo ovome", nastavila je Maja kroz suze i vidno shrvanim glasom izrazila nadu da će temperatura uskoro opet biti ona stara, ali i izrazila bojazan, da će u suprotnom, morati, kao i dosta njenih kolegica, deaktivirati profile na IG i FB do proljeća...

Uz podršku Maji i ostalim Mostarkama, večeras ćemo sa zebnjom pratiti prognozu za idući tjedan od Borivoja Čapke, te se nadati kako je agonijama naših garibica, uskoro kraj.

Preuzeto sa Facebooka