Mostarac svjedočio rijetkom prirodnom fenomenu: Djevojka ispala dobro već na prvoj slici

...u Drveniku je svjedočio rijetkom prirodnom fenomenu koji se prema statistikama događa rijeđe od izbora u Mostaru.

"Sjedili smo u zalasku sunca kada mi je djevojka Maja rekla da je uslikam. Tog trenutka sam pretpostavio da ćemo ostati 3h još na plaži i okasniti na Doljane prije gužve."
Marijo nije ni slutio da će mu se desiti nešto što muško čeljade priželjkiva više nego klinč sa Scarlett Johansson.

"Repetirao sam Huawei od 1KM koji sam uzeo povoljno na tatinu pretplatu od 150KM na 36mj. Odmah mi je bilo čudno što Maja nije pripremala pozu pola sata i okrećala svoju "ljepšu stranu" nego je samo stala u zalazak i rekla 'slikaj dragi'. Zamutivši pozadinu na moćnom Huaweiu i izoštravajući Majine atribute (umjetne trepavice) opalio sam sliku. Trenutak nakon toga Maja me uzela za ruku i rekla da požurimo prema Doljanima."

Prestravljeni Marijo je mucajuć upitao da li želi još par primjeraka jer je Maja inače trošila 4GB na stvaranje samo jednog storya. Samoubilački ravnodušno, odmahnuvši rukom Maja je samo rekla "tagiraj me kakva je god." U međuvremenu broj lajkova na slici je munjevito dosegno troznamenkastu brojku a Maja je čak izbrisala tri beauty app-a sa mobača do Doljana. Nervoza se uvukla u Marija, granična policija ga ispitivala 4h zbog pokazivanja nervoze i prekomjernog znojenja.

Po dolasku u Mostar Marijo je Maju odveo na vađenje nalaza i pregled očiju. 3 dana je tražio objašnjenje za ovakvo devijantno ponašanje i strah ga je bilo ostaviti Maju samu u sobi sa oštrim predmetima da ne naudi sebi.
Tražeći neko objašnjenje, sagledavši sve parametre i uzimajući u obzir trenutak fotografiranja Marijo je izračunao da je fotografiju uslikao točno na aritmetičkoj sredini između dva PMS-a te tako pogodio sveti gral ženskog raspoloženja.

Preneseno sa Tersa