Mostarac bez dlake na jeziku: Prebacite kanal, upalite glazbu,plešite,vježbajte, manite se Bureka

mostarac bez dlake na jeziku

„Ženo moja jesi gledala sinoć „ Čarobne oči"?
-Kakve bona „Čarobne oči"?
-Ama onu Tursku seriju s onim crnim glumcem? Jel možeš misliti da ga je Mustafina nevjesta ostavila i da je jadan tugovao cijelu noć bez nje?
- De bona, ti te serije proživljavaš kao da si ti u njima, kao da su realnost? To je serija ženska glavo, zagrli svoga muža i uživajte u seriji, ja ti to ne gledam niti imam vremena ako ćeš iskreno!
-Jao nje, šta ' se odmah gicaš, pitala sam te gledaš li?
-Ne gledam Marija, dok na poso, dok s posla, dok oko kuće stvarno nemam vremena da se handrim sa glupom Turskom serijom, pa ti nemaš drugog posla izgleda?
-Vala ako ćeš iskreno gledam samo zbog Bureka!
- Valjda Buraka draga Majo?

Tako započinju jutarnju kavicu dvije žene koje se i te kako razliku. Jedna bleji u Turske serije,zapravo u tog Bureka kako ga je ova nazvala a druga ima svoj posao, djecu, kućne obveze a i one bračne, dok u ove druge vjerovatno muž najviše vremena provede po erotskim sajtovima jer mu je žena zaljubljena u Burek, pardon, ispravka „Buraka" .

Ovih dana gledam: Oženio se, jel mu žena lijepa, nije li, jel bio dobar, hoće li biti sretan, jel kakio danas ili ima probleme sa stolicom.. znači dok u svijetu umiru dijeca,mladi... najviše reklame dobiva jedna tragična Turska serija,sklepana preko noći a reklame za donacije, pomoć... se jednostavno ne mogu odmah reklamirati na svim portalima jer to košta! Eh,koja ironija! I neka se ovo sve događa, mi smo krivi,i samim gledanjem tih suzama oblivenih danas Turskih sapunica,jučer Španskih imamo sapunice u kućama,jer drugačije ne ide!

Znači pojedine žene su ušle u Tv ekrane još da im guzice mogu upasti već bi jednom nogom bile u Istambulu. Ironično! Ne ,nije smiješno to je tragično!
I opet sjedim nedavno u jednom ženskom društvu i govori maca,maci:
-Jao što je dobar, vidi mu ove slike! Ne bi mu ruka naplatila! Blago onoj njegovoj!
-Stvarno je ko atleta! Dobar ko' kad je dobar!

Jašta je nego dobar, našminkan,ušminkan a njihovi muževi rade! Jedan kopa kanale oko Rodoča a drugi liči na „mulata" iz Brazila koliko bauštela u Hrvatskoj na auto cestama!
I da stvar bude onako tužna: Donese joj „njen" bauštelac parfem iz Mullera jer ga mi u Bosni i Hercegovini nemamo!
Tko je tu lud?

Da se odmah ogradimo od svega, i ja sam sanjao 90 -tih da će mi Minea biti cura i da će samo mene vidjeti iz ekrana al Minea je otpjevala svoje a ja skinuo njen poster sa zida iznad glave u „momačkoj sobi" i danas ili sam vjeran „jednoj ženi", ozbiljnoj,normalnoj,pametnoj... ili sam u nedostatku razvoja pa još sanjam o Minei i njenim zanosnim nogama,jer ljepše od nje nema, posebno kada maštaš da ti na uho pjevuši pjesmu : Rano!:) Ha,ha, ha.. evo ja sam bio realan pa sam se kao dijete zaljubio u par stotina kilometara udaljenu pjevačicu u usponu ali žene u ovom slučaju niti su normalne niti zdrave!

Izvinite drage dame, danas vas ne stojim, ali sam siguran da će se ispod u komentarima pojaviti najviše onih ostvarenih koje gađaju stolicom ekran kada vide da na Tv „Duga" kreće Burek da igra!
I da.. da se obratim ovim damama koje sve epizode uredno odgledaju na internetu.
Jeste vidjele da je izašao popis „Top 10 „ Mostarka koje Instagramom doslovno „haraju"? One sigurno ne gledaju ta sranja, one su kreativne,uspješne,refreshaju svoje moždane stanice, svojom kreativnošću prave ludilo i gledaju njih, a one samo rade i apro svega zarade novac i pri tome su „Tip top"! Moja podrška i naklon :)!
Da me ne shvatite kao čangrizavog,posesivnog...daleko sam od toga uistinu ali mi vas je žao gledati kako svoje dragocjeno vrijeme provodite u vašim mračnim sobama, sa sve grickalicama ispred vas i na moju jadnu žalost uživate u sapunicama, ama ne da uživate nego si dajete za pravo da se zaljubite u tog tamo glumca koji zbog vas zarađuje „Eure" a jeste li razmislile o tome da vi sebe unovčite? Da uložite u svoju kreativnost? Znanje? Da se probudite iz iluzija i počnete biti „savršene žene" opet kažem ukoliko to i druga strana drži na nivou!?
Razmislite?!

Ja znam da se moje Mostarke sada friziraju, da pišu blogove, da zarađuju u svojim salonima, uredima, da piju negdje onako šmekerski kavu i smiju se komentarima tužnih žena koje žive za Virtualizam a ne realizam! :)

Pozdrav i onima koje su napravile najljepši voćni kolač i začepile usta svekrvama koje stalno govore da im nevjeste ne rade ništa sem' što gledaju Turske serije, vrijedne ste,realne, borbene i mora vas poštovati vaša muška strana jer vi to zaslužujete!

Eto... prebacite kanal, upalite glazbu,plešite,vježbajte, manite se Bureka :)

Vaš Mostarac bez dlake na jeziku!