FOTO  Mostar: Završen 1.dio Makeovera koji se u sklopu zabavnoga programa na Mostarskom sajmu

Mostarski sajam, zabava

Danas smo na pozornici završili 1.dio Makeovera koji se u sklopu zabavnoga programa na Mostarskom sajmu održava već 4 godine.
Makeover team u sastavu Nives Ćoric ( dizajn i kreacija), Ana Iva Marusic (MUA) Frizerski salon Studion IN i Beauty salon Džana, danas su finalizirali i prezentirali izgled i promjenu imagea naše dobitnice Mije Puljić.

Mijin izgled i savršeni kombinezon by Nicca upotpunile su još i predivna unikatna torba Ma Chrie by Marijana Dukić i nakit s potpisom TKM Design iz Opuzena.
I ove godine voditeljica programa je bila Matea Ana Pavlović.

Kazu kada nešto funkcionira, ne treba mijenjati, tako možemo s ponosom opisati i nasu suradnju sa ArtDeco cosmetics, koji su i ove godine bili nasi službeni partneri,a čije proizvode možete pronaći u svim CM trgovinama diljem BiH, i koji je sretne dobitnice darivao poklon paketima, ne samo Artdeco proizvoda, nego i linije Ovnak trendy i Ovnak beauty!

Mija je još dobila poklon paket Prirodne kozmetike GLORIA, buket cvjećarne Masline te poklon paket tvrtke MCI iz Širokoga Brijega.

Nives Coric Nicca na sajmu je danas prezentirala haljine iz svoje svoje nove kolekcije kao i Modni Studio NIT iz Sarajeva koji je svoje kreacije upotpunio s nakitom by Mersiha Šukman iz Jablanice.

Za interesantne frizure i vrhunsku kreativnost i zabavu pobrinuli su se učenici i mladi frizeri Srednje medicinske škole Sestara Milosrdnica-odjel frizeri iz Mostara, te učenici srednje strukovne škole iz Širokoga Brijega.
Sve ovo ne bi bilo moguće bez naših sponzora zabavnoga programa- Hercegovačke pivovare i Mostarskog piva, te HT ERONET, kojima se od srca zahvaljujemo kao i naravno svim našim medijskim partnerima.

U drugom paviljonu također je bilo veselo i zanimljivo uz promociju knjige Ivane Curić iz Tomislavgrada, a na slatkom kutku svi su se oduševljeno vraćali po "još" slastica Ivane Antosovic i Marije Gabrić.
Sutra ako niste do sada navratili kušajte slastice Darije Bojović i učenika srednje škole dr.fra Slavka Barbarica iz Čitluka.

Sutra je na programu od 12h Dodjela nagrada najuspješnijih sudionika sajma 2019. na kojoj će nastupiti Romeo Nikolić te duo Nikolina Pandža i Jelena Marković-Milicevic.
Od 13h će na bini biti drugi dio Makeovera gdje ćemo predstaviti Andjelu Rozić i njezin makeover team Blagu Pavlak, Frizerski studio Seka i Susanu Dodik (MUA), a Plesna revija starta od 15h.

Ne zaboravite da svake večeri uživajte od 19.30h u Taboo Bar i Restoranu gdje smo za vas osigurali after party-e sajma.