Mostar: Marko Bošnjak specijalni gost na koncertu Miligrama

Marko Bošnjak, pinkove zvezdice, Marko Bošnjak, pinkove zvezdice, Miligram, Marko Bošnjak, koncert, Marko Bošnjak, glasovanje, pinkove zvezdice, Marko Bošnjak, pinkove zvezdice
...koji će se održati 19. lipnja na stadionu pod Bijelim brijegom u Mostaru, doznajemo od organizatora koncerta, piše Večernji list BiH.

Razlog više

Marko će, uz još neka iznenađenja, biti razlog više da publika u što većem broju dođe na ovaj veliki glazbeni događaj.

Miligram je pozvao Marka da im bude gost na mostarskom koncertu s obzirom na to da je on rođeni Mostarac i da ima veliki broj obožavatelja u Hercegovini, ali prije svega zato što ih je sve oduševio svojim sjajnim nastupima u showu Pinkove zvjezdice.

Uz to, vođa benda Miligram Aleksandar Milić Mili, imao je priliku uživo gledati Marka i na Večernjakovu pečatu, kad je cijeli auditorij oduševio izvedbom pjesme "Što te nema", sad već pokojne Jadranke Stojaković.

Telefonsko glasovanje

Inače, izvedbom pjesme "Wicked Game" Chrisa Isaaka, Marko Bošnjak u prošli je petak osigurao ulazak u polufinale Pinkovih zvjezdica, plasiravši se među šesnaest najboljih izvođača.

Već u idući petak "čudo od djeteta" očekuje prvi nastup u emisiji uživo.

Za razliku od prethodnih nastupa, ovoga puta njegov nastup neće ocjenjivati stručni ocjenjivački sud, već publika u dvorani i ona pred malim ekranima.

Ispred svakog natjecatelja bit će broj na koji će se pozivom moći glasovati za svog favorita. Naravno, glasovat će se moći i gledateljstvo s područja Bosne i Hercegovine.

Ako je suditi po dosadašnjim nastupima, Marko Bošnjak je u najmanju ruku jedan od kandidata Pinkovih zvjezdica koji će se sigurno plasirati u finale, a vjerojatno i glavni favorit za ovogodišnjeg pobjednika.