Mostar: Dobri tajkun osvojio simpatije sugrađana

roći
Dobri mostarski tajkun Roći otvorio je u petak dane karnevala u Mostaru. Pokazujući ostalim tajkunima kako učiniti za njih nemoguće - privući simpatije puka, organizirao je Roćijadu - večer u kojoj je darivao svoje sugrađane. Posjetitelji su do ranih jutarnjih sati mogli kušati delicije sa švedskoga stola, igrati društvene igre do mile volje (pikado, stolni nogomet i bilijar), sudjelovati ili slušati druge na karaokama... sve besplatno.

Silno zaposlen poziranjem fotoreporterima i razgovorima s novinarima, Roći našao vremena obratiti se puku prigodnim govorom. "Ovome gradu i njegovim žiteljima prijeko su potrebne ovakove stvari. Nemojte se ustručavati - veselite se." zaključio je na kraju.

Razgovarajući s novinarima dotakao se ovogodišnjeg princa karnevala i krivca za sve nedaće kojega treba optužiti Upravni odbor Karneevala i tužbu predati Najjepšem sudu Centra 2. . "Ništa se ne zna" rekao je, "kandidata je mnogo, sve će znati do završne večeri. Do tada uživajte i veselite se".

Završna večer karnevala zakazana za za utorak 17. veljače. Najavljeno je kako će prije vatrometa Sud osuditi princa karnevala po tradicijskim zakonima Centra 2. A ti zakoni predviđaju samo jednu kaznu - spaljivanje na lomači na Trgu Buka i Mačkara.

Dnevnik.ba