Mate Mišo Kovač stigao u Hercegovinu

kovač
Ovako je koncert Miše Kovača svojevremeno opisao Dubravko Ivaniš Ripper, frontman hrvatskog rock sastava "Pips, Chips and Videoclips", koji je u počecima svoje karijere 1993. godine čak i gostovao na splitskom koncertu legendarnog Miše.

Ne sumnjamo kako će sa Mišom pjevati i hercegovačka publika s kojom se večeras susreće nakon dugo godina.

„Znam da u Hercegovini imam puno svoje publike, koja me dugo nije vidjela i zbog toga se radujem ovom koncertu", kazao je Mišo za hercegovačke medije i najavio lom na večerašnjem koncertu, koji počinje u 20 sati u dvorani Pecara na Širokom Brijegu.

U okviru koncerta legendarnom Miši će biti uručen I njegov portret, koji je specijalno za ovu priliku naslikao akademski slikar iz Sarajeva Muhamed Ćeif. Naziv portreta je "Ostao si uvijek isti", a na koncertu će, osim autora, sudjelovati i delegacija Udruženja likovnih umjetnika BiH: Denis Jeina, tajnik udruženja, te Esad Lukač, umjetnički fotograf.

Zanimljivo je da najvećim hitom u svojoj karijeri Mišo smatra upravo pjesmu „Ostala si uvijek ista", a osim ovom, publiku u Hercegovini će obradovati i drugim svojim neponovljivim hitovima, poput „Ako me ostaviš", „Dalmacija u mom oku", „Poljubi zemlju" i mnoge druge...

Ulaznice se danas mogu kupiti na svim ovlaštenim prodajnim mjestima-Info pultu Mepas Malla i Forestu u Orci (Mostar), Kavani kod Duje (Široki Brijeg), Grand caffeu (Posušje) i Noćnom klubu Diamond (Ljubuški), te na ulazu u dvoranu Pecara od 17 sati.

Mate Mišo Kovač je sa svojom obitelji sinoć stigao u Hercegovinu u hotel Mostar, koji će biti njegov, ali i domaćin brojne tehničke ekipe I bendova, s obzirom da će na koncertu kao gošća nastupiti i njegova kćerka Ivana Kovač.