Maslac je skup,pravite ga sami! Probajte ovaj RECEPT i više ga nikada nećete kupovati!

upotreba u kućanstvu, maslac u kućanstvu, organski maslac , kako napraviti, domaći maslac , recept, maslac ili margarin,  hranjivi maslac , domaći maslac , domaći maslac , maslac u kućanstvu, organski maslac
Koji god proizvod da je u pitanju, uvek je bolje da ga sami napravite kod kuće, jer ćete u tom slučaju znati šta ste zapravo pojeli, bez aditiva, pesticida i raznih drugih otrova. Maslac nije izuzetak.

Na kraju krajeva, vjerojatno ste se već sto puta uvjerili da kupljeni proizvod i domaći ne mogu da se usporede!

Jedan od proizvoda koji su nam potrebni skoro svakog dana jeste maslac. On ide u slana i u slatka jela, mažemo ga na kruh, podmazujemo pleh... Neophodan je, ali je za naše standarde skup, pa ljudi pribegavaju jefitinijim zamjenama.

Ali, to više ne morate da radite, jer smo za vas pronašli recept za domaći maslac koji je tako jednostavan, da ćete praviti duple količine!...

Sve što vam je potrebno jesu dva sastojka: pavlaka i malo morske soli.

Jednostavno, dvije šolje pavlake stavite u blender i pasirajte dok ne dobijete što gušću smjesu. Zatim ocjedite vodu, premjestite u neku posudu, isperite hladnom vodom, pa opet procedite. Ponovite postupak nekoliko puta, pa dobro ocjeđenu pavlaku posolite sa malo morske soli. Stavite u neku posudicu ili kalup, pa odložite u frižider.

Kad prenoći u frižideru, vaš ukusni, domaći maslac je spreman za upotrebu!

stil.kurir.rs