FOTO  Makarska riivijera: Održana prva Hercegovačka večer u Baškoj vodi

Baška voda, hercegovačka večer

Makarska rivijera i Hercegovina povezane su kroz različite aspekte što društvene što ekonomske, a hercegovačka večer je pridonijela povezivanju ljudi iz svih područja suradnji.
Ovo je prva takva večer na području makarske rivijere, ali zasigurno ne i poslijednja.
U prekrasnom ambijentu ovog nedavno obnovljenog hotela gosti su uživali u izvornim hercegovačkim jelima i zabavnoj glazbi u izvedbi tamburaškog sastava Romansa iz Mostara.

Tijekom večeri održavala se bogata lutrija koju su omogućili sponzori večeri - općina Baška Voda, općina Posušje, Ski staza Blidinje, Visit Blidinje, Hajdučke Vrleti, CO Trink, mesna industrija Šišović, mljekara Rakitno, vina Zadro, vina Brkić, vinarija Čitluk, vinarija Škegro, podrumi Andrija, vinogradi Nuić, Alfaplast, kavana Romana, Papić benzinske postaje., Olivera vjenčanja, My lovely bag, Violeta i Bezdan 21.

Odličan interes i popunjenost do zadnjeg mjesta dokaz su da je hercegovačka večer u Grand hotelu Slavia događaj koji će se održavati svake godine.

Zabavni program u Grand hotelu Slavia se nastavlja. U utorak 5. ožujka slavimo zadnji dan poklada na balu pod maskama uz Gojak bend, a u petak tradicionalno se održava proslava Dana žena uz Django trio i DJ Zorana Spajića. Uz veseli program i fantastičnu hranu zabava je zagarantirana.