Klasične "ljubavne pogreške" na Facebooku

Index.hr donosi nekoliko ljubavnih grešaka koje često viđamo na Facebooku.

1. Mijenjanje ljubavnog statusa svakih nekoliko dana - "u vezi" nakon dva spoja, "komplicirano je" nakon prve svađe, ponovno "u vezi" nakon pomirbenog seksa, pa "slobodan/na" nakon iduće svađe. Ima li išta iritantnije? Dovoljno je i to što se ljubavni status promijenio dok još niste ni bili sigurni što će biti s vama.

2. Kada "ja" postane "mi" - "mi smo mislili ", "mi smo jeli", "mi imamo zajednički profil"... Grrr!

3. Slike zaljubljenih parova znaju biti jako slatke. No, kada se nekoliko slika pretvori u pet identičnih albuma, vrijeme je da prestanete. Sve što se trebalo shvatiti, shvatilo se i iz par slika. Ostale ostavite za privatni album, kao i previše internih fora za inbox.

4. Obračunavanje s bivšim dečkom (ili bilo kim drugim). Možda mu želiš pokazati da si se oporavila i krenula dalje (iako to baš i nije način), ali onom novom jedino što ćeš pokazati je da si vrlo nezrela. Također, možeš ga preplašiti time da to čeka i njega jednog dana, ako odluči prekinuti s tobom.

5. Kada s nekim počinjemo nešto novo, trudimo se ostaviti što bolji dojam. No, ažuriranje statusa svakih pola sata, duck face i fotošopirane slike, check-in tijekom svakog izlaska i sl. spadaju pod ostavljanje krivog dojma - da želiš previše pažnje.