Hit monodrama Tarika Filipovića 'ĆIRO' u Mostaru!

Miroslav Ćiro Blažević legenda, Tarik Filipović

...Blaževića, bit će izvedena 10. listopada u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače s početkom u 19 sati. Ova predstava, koja je oduševila publiku diljem regije na prvu loptu priča o životu i karijeri trenera svih trenera!

Ličnost Ćire Blaževića inspirirala je Tarika Filipovića da publici nakon dugogodišnjeg prijateljstva s njim, da uvid u svoj doživljaj ovog duhovitog, osebujnog i neponovljivog nogometnog trenera. Njegove se rečenice citiraju, njegovo slavno sine moj dalo mu je neizbrisiv osobni pečat, kao i njegova neposrednost, ali i ekscentričnost.
„Ćiro" je Tarikov novi i originalan projekat kojeg zajedno s njim autorski potpisuje Antonio Gabelić a producira ga Tarikov prijatelj i renomirani producent Tomislav Kašljević. U ovoj sjajnoj monodrami, Tarik Filipović, inače strastveni nogometni navijač, progovara o tome što je Ćiro Blažević predstavljao za njega lično kroz period odrastanja i sazrijevanja. Tarik Filipović jedan je od najpoznatijih glumaca naših prostora. Rođeni Zeničanin, sa svojim je predstavama Spektakluk i Magic Act Show u kojima je sudjelovao kao autor i izvođač, obarao rekorde popularnosti. Isto tako, s predstavom „Ćiro" u samo nekoliko mjeseci kako je predstava na turneji, Tarik Filipović je zaista ponovno dokazao da je majstor svog zanata!

Ulaznice za predstavu „ Ćiro" prodaju se na blagajni Kosače, svaki radni dan, od 13 do 20 sati i u sistemu Kupikartu.ba !