Hercegovac zamjerio gostima jer na odlasku nisu rekli nemojte šta zamjerit

vino, alkohol, vino, Božić, život, uživanje, tradicija, Hercegovina, okusi, crno vino, vino, lijek, učinak, tradicija, Hercegovina, okusi, crno vino, linija, zdravlje, vino, Sarajevo, Jure Zovko filozof, znanstvenici, konzumacija alkohola, imunološka reakcija, kardiovaskularni sustav, piće, muškarac, mamurluk, Romantičarke, Otkrijete ženu po piću, koktel, trendy kraljice, hercegovački vicevi, vino, degustacija, alkohol, liječnik, alkohol, alkoholičar, alkoholizam, kalorije, vino, vodka, piće, vino, činjenice, piće, alkohol, wc, alkohol, konzumacija alkohola, alkoholizam, prestanak, crno vino, čaša, piće, alkohol, alkoholičar, konzumacija alkohola, vino, crno vino, kalorije, piće, crno vino, piti čašu vina svaki dan, crno vino, cigarete, zdravlje, gosti, Mostar, kafići, alkohol, hercegovac, gosti, istraživanje, vino, plodnost, konobar, konobari, pića, Katarina Zovko Ištuk, piće, raspoloženje, crno vino, zubi, istraživanje, alkohol, zdravlje, crno vino, teretana, crno vino
Kako prenose tamošnji mediji, incident se dogodio u dvorištu obiteljske kuće izvjesnog Milana D. (podaci poznati redakciji), a navodno je uzrok incidenta svađa spomenutog gospodina s gostima koji su došli na večeru.

Hercegovački portal devize.ba danas je prenio navodne izjave glavnih protagonista ove svađe, Milana D. i njegovog kuma Mate Š. Prema njihovim izjavama, tenzije su bile vidljive već u početku, čim je Mate automobilom došao u dvorište svog kuma. Domaćin je zamjerio svome kumu što je po dolasku u njegovu kuću nuždu obavio u zahodu, a ne u dvorištu ispod šljive. Tenzije su se nastavile tijekom večere, a prve iskre su počele sijevati nakon što je Mate zaboravio pohvaliti kumovo uređenje interijera s riječima ''lipo si ti ovo uredio''.

Ipak, bez obzira na tenzije, večeru su nekako uspjeli privesti kraju, no po izlasku Mate i njegove obitelji iz kuće, počeo je pravi kaos. Nakon što su se on i njegova obitelj spremili, ipak su srdačno pozdravili domaćina i krenuli prema svom Mercedesu. U tom trenutku Milan je izgubio živce i lopatom nasrnuo na svog kuma. Nekoliko sekundi kasnije, u kaos su bile uključene obje obitelji, a teže ozljede spriječili su susjedi koji su dotrčali čim su vidjeli što se događa.

Nakon što su Milan i njegov kum privedeni u policijsku postaju, tenzije su se nekako smirile, a Milan je po izlasku iz postaje priznao kako je kumu zamjerio to što mu po odlasku nije rekao ''kume, nemojte šta zamjerit''.

- Ni on ni njegova obitelj se nisu udostojili reći meni i mojoj ženi ono što se po tradiciji treba reći. To je bila kap koja je prelila čašu - završio je vidno uznemireni Milan.

Izvor: news-bar.hr