FOTO  Drago Palavra u Širokom Brijegu odradio photo session sa Danijelom Botom

Danijel Boto, Drago Palavra, Danijel Boto, hit, pjesma
Kako smo dali naslutiti, Boto priprema nešto veliko i konkretno, ali ovaj estradni umjetnik trenutno ne želi otkriti mnogo.

- Uvijek sam aktivan, moj temperament je produktivnog tipa na čemu mi malo zavide kolege s estrade koji svim silama pokušavaju postići moj nivo, ali im ne polazi uvijek za rukom. U pripremi imam nešto novo što će uzdrmati cijelu estradnu scenu u Hercegovini, a i šire, ali zasad vam neću otkriti mnogo. Pratite me na mojoj službenoj Facebook stranici i budite u tijeku sa svim mojim nastupima i planovima, poručuje Boto za portal SirokiBrijeg.info.

Boto je u Širokom Brijegu radio photo session s koncertnim fotografom Dragom Palavrom koji trenutno živi u Beču, a fotografirao je najveća imena pop, rock i heavy metal svjetske scene poput Iron Maidena, Slayer, Eros Ramazotti, Guns N' Roses, Nazareth, Uriah Heep, Motorhead kao i kultna imena domaće scene poput preminulog Arsena Dedića, Josipe Lisac, Massima i mnogih drugih.

- Ja sam htio neke posebne fotografije koje bi najbolje pokazale moj karakter i opuštenost, a da pri tomu ujedno budu profesionalne. Kontaktirao sam Dragu preko njegove Facebook stranice, dogovorili smo termin kada dođe iz Beča u Široki Brijeg i ono što mogu reći je da sam prezadovoljan fotografijama! Na photo shootingu osjećao sam se kao prava svjetska zvijezda, što između ostalog i jesam, kazao je Danijel Boto.

Na pitanje gdje ga možemo uskoro uživo gledati, Boto nam odgovara: -Ja sam spontan i to je pored pjevanja moj najjači adut. Cijeli kolovoz sam gost na vjenčanjima od Čapljine do Metkovića pa tko me uhvati uhvati!

Galeriju fotografija možete pogledati i klikom na Facebook stranici Drago Palavra Photography.