Cheerleading sport privlači sve više djece u Širokom Brijegu

Cheerleading sport privlači sve više djece u Širokom Brijegu
Sve je veći broj zainteresiranih za ovaj sport jer je nadasve atraktivan i gdje se god pojavimo opće oduševljenje izazovemo. Nakon Hrvatskog Supertalenta čitav grad zna za klub, velik je broj djece na upisima samim time povećao se i broj trenera u klubu, te ih sada imamo čak 5.

Moramo da naglasimo da je na prezentaciji u Prvoj osnovnoj školi najveći broj hrabrih i da smo jedva odlučili koga da proglasimo najhrabrijim učenikom. Nakon našeg prezentiranja red za dizanja je bio jako dug i trajao skoro 40 minuta, da smo imali mogućnosti trajao bi i više. Svi su želje probati neku od akrobacija. Prezentacije je odobrilo Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Zapadnohercegovačke Županije.

HCK Široki je začetnik cheerleadinga u Bosni i Hercegovini te za svoj rad i postignuća nagrađeni su od velikog broja institucija. Cilj prezentacije je upoznati što više mladih sa cheerleading sportom i pokazati im zašto je cheerleading proglašen najatraktivnijim sportom na svijetu te zašto je najmasovniji sport u svijetu uz nogomet.

Svi zainteresirani za cheerleading sport mogu se pridružiti Hrvatskom cheerleading klubu Široki do 14.10. Informacije na broj 063/093-30