Bljak friday u Mostaru: Zadnji tren za zbijanje redova i štednju za sudnji petak

trikovi, namirnice, shoping, shoping, kreditne kartice, navlakuša, Orašje, shoping, Mostar, Black Friday, poskupljenje, BIH, BIH, shoping, cijene, BIH
I Ivona je k'o baba u prvi mah kontala da je to još jedan petak što se posti al' bombastični prodajni naslovi je prosvijetliše. Ha je ugledala postotke po fejsu znala je da je zadnji tren za zbijanje redova i štednju za sudnji petak. Odma je smanjila djeci marku za odmora, smanjila je kave, izlaske a i umjesto skupog integralnog počela kupovat sirotinjski tip400 kruh. Znala je Ivona da se bliži dan kada će napokon uhvatit onaj skupi karirani sako i iz kabine ga okačit u IG story. S obzirom da je pikirala još "par" krpica znala je da treba svom Veki izvuć još koju paricu. Već pet dana mu zadaje tantrički sex ne bi li joj fesliju kojeg gurno. Veka joj u pauzama između orgazama pokušava objasnit da je to sve pizdarija, da su kerovi prvo podigli 30% pa snizili 20% ali džaba futi objašnjavat. A i sam Veka kriomice zvao limara da pita jel i u njega crni petak, ovaj mu reko da mu je svaki dan crn.

Kako bi u što boljoj fizičkoj formi dočekala "drama dan", 20 dana zadaje čučnjeve i iskorake. Ima da izravna pokretne stepenice. Na radiju i fejsu se izmjenjuju mepas, piramida i prokletinja DM. Polajkala sve žive stranice. Prati cijenu sakoa u 12 gradova. Da se osigura po pitanju broja, jedan "M" primjerak sakrije  iza police nek je čeka do petka. A sniženja brutalna: do 20% na odabrane artikle, u prijevodu : -20% na ženske majice sa flekom, kratkih rukava veličine 3XS, iz "one kutije u skladištu", na ostalo je -4%. Jebali bi se a da im ne uđe.

Došao crni petak, zarizikala Ivona 3 min ranije sa posla od mrtvog privatnika i pojurila u "drama dan". Zadužila se u Veke k'o hajvan Novalić kod MMF-a. Konta sako je ionako čeka skriven u Mepasu, prvo će uvezat dvokorakom DM i Piramidu. U DM-u bitka za ranjenike, nose se kese k'o videorekorderi ‘92. Ivona nanijela svega, na kraju zbola neku futu četkicom te joj otela neku hit živinu u jajetu.

U Piramidi se popela ko munja na kat i odma isključila pokretne. Namirila opreme u outletu na prekrasnih 3% k'o da je Olimpijska prvakinja u desetoboju. Poslala sve kući sa dva taxia da Veka istovari te se zaputi nonšalantno po sako u Mepas. Kao što je i pretpostavila, sako se razgrabio al se zavuče Ivona iza police, podrugljivo se nasmija ostalim futama te se zaputi u garderobu na zadnju probu.

Nakon 3 min iz garderobe se začu krik:

"L" IVONA, "L"....HEBO TE TIP400.

Preuzeto sa Tersa